Ο Robbie Williams κάνει ό,τι μπορεί για να μην σταματήσουν ποτέ τα Χριστούγεννα

robbie-williams-cant-stop-christmas
ΤΡΙΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το νέο εορταστικό βιντεοκλίπ του Βρετανού pop star καυτηριάζει την πολιτική επικαιρότητα και την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Robbie Williams φόρεσε μια ανακατεμένη ξανθιά περούκα και εμφανίζεται ως άλλος Boris Johnson στο νέο του βιντεοκλίπ για το «Can’t Stop Christmas». Στο τραγούδι ο πρώην τραγουδιστής των Take That παραπέμπει στην πανδημία το κορωνοϊού και τη διαχείριση της κρίσης από τη βρετανική κυβέρνηση.

Στο βιντεοκλίπ του «Can’t Stop Christmas» ο Βρετανός pop star μιμείται με μοναδικό τρόπο τον πρωθυπουργό της χώρας, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους νέους κανόνες και μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Αργότερα στο βίντεο ο Williams χορεύει με μια σωσία της Theresa May, προκατόχου του Johnson, σε μια αίθουσα συνεδριάσεων. Το νέο single συμπεριλαμβάνεται στο «The Christmas Present» που κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά και περιλαμβάνει διασκευές και καινούρια χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε παραγωγή των Guy Chambers και Richard Flack.

Το διπλό άλμπουμ ήταν το 13ο στην solo καριέρα του Williams που κατάφερε να κατακτήσει τα βρετανικά charts, τον Νοέμβριο του 2019.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Can’t Stop Christmas» του Robbie Williams