Πρώτο τρέιλερ για το «The World’s A Little Blurry» της Billie Eilish

billie-eilish Kenneth Cappello
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το ντοκιμαντέρ για την εντυπωσιακή εκτόξευση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας θα κυκλοφορήσει 26 Φεβρουαρίου μέσω Apple TV+.

Αν είναι ένα όνομα από το χώρο της μουσικής που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει πραγματικά τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι της Billie Eilish. Με το «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έβαλε φωτιά στα charts και έσπασε όποιο ρεκόρ βρέθηκε μπροστά της και πλέον απαριθμεί εκατομμύρια οπαδούς σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Αναπόφευκτα λοιπόν ήρθε η ώρα για ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει τη μετεωρική άνοδο της τα τελευταία χρόνια, το «The World’s A Little Blurry». Η ταινία που σκηνοθέτησε ο R. J. Cutler πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσω του Apple TV+ στις 26 Φεβρουαρίου.

Όπως αποκαλύπτει το πρώτο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, το ντοκιμαντέρ καλύπτει τη δημιουργική διαδικασία και ηχογραφήσεις του πρώτου άλμπουμ της, αλλά και την παγκόσμια περιοδεία που ακολούθησε.

Παράλληλα όμως παρουσιάζονται και πιο προσωπικές στιγμές, όπως όταν αποκτά το δίπλωμα οδήγησης της ή όταν ομολογεί πως αν και 17 ετών κοιμάται στο κρεβάτι των γονιών της «επειδή φοβάμαι τα τέρατα στο δωμάτιο μου».