Η Alanis Morissette μπαίνει σε εορταστικό κλίμα με τον John Lennon και την Yoko Ono

alanis-morissette
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ακούστε τη διασκευή του «Happy Xmas (War is Over)» που ερμήνευσε στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Τον περασμένο μήνα η Alanis Morissette κυκλοφόρησε επίσημα μια διασκευή του «Happy Xmas (Was is Over)» των John Lennon και Yoko Ono και με τη μεγάλη γιορτή να πλησιάζει, το ερμήνευσε ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Λόγω της πανδημίας η Morissette δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο τηλεοπτικό στούντιο και έτσι διασκεύασε το κλασικό τραγούδι από το σπίτι της, με τη βοήθεια συγγενών και φίλων. Ορισμένοι μάλιστα διασκέδασαν και προσέφεραν δώρα στην κάμερα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα.

Invision/AP / Amy Harris

«Είναι τιμή που διασκευάζω αυτό το συγκινητικό τραγούδι. Οι στίχοι είναι πιο επίκαιροι από ποτέ και αυτή ήταν μια χρονιά μεγάλης αντοχής, προσαρμογής και συναισθημάτων. Μακάρι αυτό το τραγούδι να λειτουργήσει ως μια μεγάλη αγκαλιά για εσάς και γλυκιές οικογένειες και φίλους. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος και εάν δεν πάνε, τότε δεν είναι το τέλος» δήλωσε η Morissette.

Πέραν όμως της διασκευής, η 46χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την 25η επέτειο της κυκλοφορίας του «Jagged Little Pill», το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε ξανά σε μια deluxe έκδοση. Η Morissette συζήτησε επίσης για το νέο της δίσκο «Such Pretty Forks in the Road» και τη θεατρική διασκευή του άλμπουμ που ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ και προτάθηκε για 15 βραβεία Tony.

Δείτε την Alanis Morissette να διασκευάζει το «Happy Xmas (War is Over)»