Η Lorde επαναφέρει το blog κριτικών για onion rings

onion-rings Brent Hofacker
ΤΡΙΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Νεοζηλανδή τραγουδίστρια δεν κρύβει το θαυμασμό και τη φιλοσοφική διάθεση της για το αγαπημένο της τηγανητό ορεκτικό.

Η σχετική ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο στους χρήστες του έχει επιτρέψει σε πολλούς αστέρες του θεάματος να μοιραστούν και εξερευνήσουν τα πιο ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και χόμπι τους χωρίς να μπαίνει μέσα στη μέση η αναγνωρισιμότητα τους. Μια από αυτές τις διασημότητες είναι και η Lorde, η οποία διατηρούσε στο Instagram ένα προφίλ με κριτικές για τα αγαπημένα της onion rings.

Η πραγματική ταυτότητα της όμως αποκαλύφθηκε το 2017 και τότε σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις. Τελικά όμως η αγάπη της για τις τηγανητές ροδέλες κρεμμυδιού υπερίσχυσε και η Νεοζηλανδή τραγουδίστρια επέστρεψε πριν από δύο μέρες με νέες αναρτήσεις στο προφίλ της.

Σε μια από τις νέες αναρτήσεις της εξηγεί πως μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας της σταμάτησε να παραγγέλνει onion rings λόγω της δημοσιότητας που πήρε το ζήτημα, όμως τελικά συνειδητοποίησε «ότι ορισμένα πράγματα είναι πολύ καλά για να τα αφήσεις να σου τα χαλάσει το διαδίκτυο».

Στη νέα της κριτική για τα onion rings που αγόρασε από ένα fish and chip shop στο Ράσελ, η Lorde σχολίασε με φιλοσοφική διάθεση πως της έφεραν κατά νου μια «προυστική νοσταλγία για τις μέρες του παρελθόντος» και τα βαθμολόγησε με 3,5 στα 5.