Όταν η Sheila E. γνώρισε τον Prince

sheila-e-prince Mark J. Terrill
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η «όμορφη ιστορία» της σχέσης της Αμερικανίδας τραγουδίστριας με τον «Βασιλιάς της Φανκ» θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Η Sheila E. ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό μιας βιογραφικής ταινίας για τη σχέση της με τον Prince. Η αποκάλυψη για τη νέα ταινία με τίτλο «Girl Meets Boy» έγινε μέσω μιας σύντομης ανάρτησης της τραγουδίστριας στο Facebook.

«Προσεχώς… η Sheila E. θα κυκλοφορήσει το “Girl Meets Boy”, μια ταινία που αφηγείται την όμορφη ιστορία του καιρού που πέρασε με τον Prince. Παραμείνετε συντονισμένοι» έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευση της.

Coming soon...Sheila E. to release “Girl Meets Boy”, a film telling the beautiful story of her time with Prince. Stay Tuned. 💜

Posted by Sheila E. on Friday, January 22, 2021

Η Sheila E. γνώρισε τον Αμερικάνο μουσική σε μια συναυλία στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και πολλά χρόνια αργότερα 7συμμετείχε ως backup τραγουδίστρια στο «Purple Rain». Έχοντας τιμηθεί με Grammy για το «The Glamorous Life», η Sheila E. και το συγκρότημα της ήταν το support του Prince στην περιοδεία για το «Purple Rain», κατά τη διάρκεια της οποίας αναπτύχθηκε η σχέση τους.

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξη της στο Billboard το 2016, με τον καιρό ο δεσμός τους έγινε πιο ισχυρός και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, το 1987. Μετά τη «Lovesexy» περιοδεία του 1988-89 όμως, η σχέση των δύο είχε χαλάσει και η Sheila E. έφυγε από το συγκρότημα του Prince. Παρόλα αυτά, οι δύο παρέμειναν φίλοι και συνεργάστηκαν αρκετές φορές μαζί επί σκηνής, μέχρι τον ξαφνικό θάνατο του Prince το 2016.