Το «21» της Adele έκλεισε τα δέκα

adele
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μου επιτρέψατε να γίνω το soundtrack για λίγο στη ζωή σας» σχολίασε η Βρετανίδα τραγουδίστρια.

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του «21», το δεύτερο άλμπουμ της Adele, και η Βρετανίδα τραγουδίστρια εξέφρασε τη συγκίνηση και αγάπη της για τους θαυμαστές της.

«Ποτέ δεν το περίμενα! Ευτυχισμένα τα δέκατα γενέθλια σου, παλιέ φίλε! Είναι λίγο τρελό πόσα λίγα θυμάμαι και πως ένιωθα πριν από μια δεκαετία. Αλλά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μας επιτρέψατε να μπούμε στη ζωή σας και που μου επιτρέψατε να αποτελέσω για λίγο το soundtrack της» έγραψε η Adele στο Instagram.

Το άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2011 εδραίωσε την παρουσία της Βρετανίδας τραγουδίστριας στην παγκόσμια μουσική σκηνή, χάρη στην επιτυχία τραγουδιών όπως το «Someone Like You» και «Rolling The Deep». Το «21» βρέθηκε στην κορυφή των charts πολλών χωρών και αποτελεί το μεγαλύτερο best-seller στη Μεγάλη Βρετανία στον 21o αιώνα.

Η ανάρτηση της Adele ήρθε εν μέσω φημών για μια κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τέταρτου δίσκου της, το follow-up του «25» από το 2015. Μέχρι στιγμής η Adele δεν έχει αποκαλύψει πολλά στοιχεία για τον επόμενο δίσκο της, όμως είχε «απειλήσει» να κυκλοφορήσει έναν drum ‘n’ bass δίσκο.