Billie Eilish: «Εσείς είστε ο λόγος για τον οποίο είμαι καλά»

billie-eilish Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Κυκλοφόρησε το δεύτερο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Blurry» για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια-φαινόμενο.

Σε λίγες εβδομάδες, στις 26 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Apple TV+ η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Blurry» για την Billie Eilish, το οποίο αφηγείται την πραγματική ιστορία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας που κατέκτησε τον κόσμο.

Στο δεύτερο τρέιλερ της ταινίας που σκηνοθέτησε ο RJ Cutler, η Eilish μιλά για την εφηβική εμπειρία της και πώς την ενέπνευσε να ασχοληθεί με τη μουσική. «Βλέπω το κοινό και εκεί βλέπω κάθε άνθρωπο που περνάει κάτι. Έχω το ίδιο πρόβλημα. Σκέφτηκα, γιατί να μην το μετατρέψω σε τέχνη αντί απλά να ζω με αυτό;» αναφέρει η Eilish.

Στη συνέχεια του τρέιλερ η Αμερικανίδα τραγουδίστρια απευθύνεται στους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας λέγοντας «πρέπει να είστε καλά γιατί εσείς είστε ο λόγος για τον οποίο εγώ είμαι καλά».

Σχετικά με το ντοκιμαντέρ, η Eilish έχει δηλώσει πως «πραγματικά έχει να κάνει με τη ζωή μου, εμένα, κατά έναν τρόπο που δεν περίμενα, και ήταν πολύ βάναυσο να ξαναζήσω. Ζούσα μια κόλαση σε ορισμένα μέρη της ζωής μου, και δεν είχα ιδέα ότι κάποιος παρακολουθούσε».