Στα δικαστήρια η Mariah Carey με την αδερφή της με λόγω της αυτοβιογραφίας της

mariah-carey Carl Timpone
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η Alison Carey αξιώνει 1,25 εκατομμύρια δολάρια για τις «σκληρές και εξωφρενικές κατηγορίες» στο βιβλίο της Αμερικανίδας ντίβας.

Την περασμένη χρονιά η Mariah Carey κυκλοφόρησε μια αυτοβιογραφία με τίτλο «The Meaning of Mariah Carey», στην οποία έκανε μερικές αποκαλύψεις για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή. Το βιβλίο της Αμερικανίδας pop star όμως είχε ως αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυση εναντίον της η αδερφή της Alison λόγω των «σκληρών και εξωφρενικών κατηγοριών».

Πιο συγκεκριμένα στο βιβλίο της η Mariah Carey ισχυρίζεται πως όταν ήταν παιδί η αδερφή της τη νάρκωσε και την έκαψε με καυτό τσάι, με την ίδια να λέει πως χρειάστηκε να περάσουν «πολλά χρόνια» μέχρι να επουλωθεί το έγκαυμα τρίτου βαθμού στην πλάτη της. Σε ένα άλλο σημείο της αυτοβιογραφίας, η Carey αναφέρει πως όταν ήταν 12 χρονών η Alison την είχε αφήσει μόνη της με τον φίλος της, ο οποίος την ανάγκασε να τον φιλήσει.

PictureGroup/Shutterstock / Anthony Behar

Η Carey περιγράφει την αδερφή της ως «εξαιρετική και πληγωμένη», η οποία όμως σπατάλησε τις προοπτικές της μέσω της μόνιμης θυματοποίησης και «μιας τραγικής σειράς φθηνών ευκαιριών» αντί να αναδειχθεί μέσω στης δύσκολης και συνεχούς αποκατάστασης και ανοικοδόμησης του εαυτού».

Στη μήνυση της όπου αξιώνει τουλάχιστον 1,25 εκατομμύρια δολάρια, η Alison Carey κατηγορεί την αδερφή της πως δεν της έδωσε την ευκαιρία να απαντήσει στους ισχυρισμούς, ούτε στοιχειοθετεί επαρκώς τις «σκληρές και εξωφρενικές κατηγορίες» εναντίον της στην αυτοβιογραφία.

Παράλληλα συμπληρώνει πως αν και η Mariah γνώριζε πως είχε υποστεί «πρωτοφανής και μόνιμη βλάβη» στο παρελθόν, εντούτοις «χρησιμοποίησε τη θέση της ως δημόσιο πρόσωπο για να επιτεθεί στην απένταρη αδερφή της, δημιουργώντας φανταστικούς  τίτλους πρωτοσέλιδων με απαίσιους ισχυρισμούς για να προωθήσει τις πωλήσεις του βιβλίου της.