Selena Gomez: Γιατί να τρέχεις στο στούντιο όταν υπάρχει το Zoom;

selena-gomez Dfree
ΤΡΙΤΗ, 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Μεγάλο μέρος του νέου ισπανόφωνου EP της Αμερικανίδας pop star ηχογραφήθηκε με τη βοήθεια της εφαρμογής βιντεοκλήσεων.

Τον ερχόμενο Μάρτιο η Selena Gomez πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο EP, το «Revelación». Πρόκειται για την πρώτη ισπανόφωνη κυκλοφορία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και σύμφωνα με ένα βίντεο ντοκιμαντέρ, μεγάλο μέρους του EP ηχογραφήθηκε μέσω Zoom λόγω της πανδημίας.

Στο «The Making of “De Una Vez”» του Vevo, η 28χρονη pop star χαρακτήρισε την Elena Rose από τη Βενεζουέλα ως τη «σπουδαιότερη» συνεργάτιδα της στο EP και τόνισε πως είναι «μια απίστευτη γυναίκα τραγουδοποιός που πιστεύω ότι πραγματικά καταλαβαίνει την καρδιά μου και τι ήθελα να πω με αυτό το έργο».

Παράλληλα η Gomez εξηγεί πως το «De Una Vez» ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια τα οποία άρχισε να γράφει, όταν επεξεργαζόταν ακόμα την ιδέα μιας ισπανόφωνης κυκλοφορίας. «Το υπόλοιπό έργο απλώς προέκυψε πολύ γρήγορα και οργανικά», συμπλήρωσε στο μίνι ντοκιμαντέρ.

Στο συμπεριλαμβάνεται επίσης το «Baila Conmigo» με τη συμμετοχή του Πορτορικανού ράπερ Rauw Alejandro. Η προπώληση του «EP» έχει ήδη ξεκινήσει και θα είναι διαθέσιμο στις 12 Μαρτίου.