«Τέλος εποχής» για την Fenty της Rihanna

rihanna Andrea Raffin
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η τελευταία σειρά από το πολυτελές brand της τραγουδίστριας για τον όμιλο LVMH είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια λειτουργίας, ο οίκος μόδας Fenty που ίδρυσε η Rihanna θα σταματήσει τη λειτουργία του, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου LVMH. Ωστόσο, οι σειρές καλλυντικών Fenty Beauty και Fenty Skin θα συνεχιστούν, μαζί με τη σειρά εσωρούχων Savage X Fenty.

Σε δηλώσεις τους στο BBC, αναλυτές από τη βιομηχανία της μόδας εκτίμησαν ότι το κλείσιμο ήταν αναπόφευκτο από τη στιγμή που οι τιμές των προϊόντων της Fenty ήταν υψηλές για ένα μεγάλο μέρος των θαυμαστών της 32χρονης τραγουδίστριας.

Shutterstock / Debby Wong

Οι φήμες για το ενδεχόμενο κλείσιμο της Fenty άρχισαν να κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, καθώς η εταιρεία δεν είχε κυκλοφορήσει καμία νέα συλλογή από τον περασμένο Νοέμβριο. Παράλληλα η Rihanna φέρεται να έχει επικεντρωθεί στο πολυαναμενόμενο follow-up του «Anti», το οποίο κυκλοφόρησε το 2016.

«Το 2021 είναι λίγο άγνωστο για όλους και κανείς δεν είναι σίγουρος τι περιορισμοί θα υπάρξουν. Η δημιουργικότητα μου όμως βρίσκεται υπό έλεγχο και θέλω να πάρω τη μουσική και τα brands μου σε ένα διαφορετικό επίπεδο» είχε σχολιάσει η τραγουδίστρια τον περασμένο Δεκέμβριο.