Αποσύρθηκε η πρώτη διαφήμιση του Bruce Springsteen

bruce-springsteen Charles Sykes
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο Αμερικάνος μουσικός είχε συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο στο Νιού Τζέρσεϋ ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το πρόσφατα Super Bowl στην Αμερική είχε, όπως πάντα, ορισμένες ενδιαφέρουσες εξελίξεις και μια από αυτές ήταν αναμφίβολα η πρώτη διαφήμιση του Bruce Springsteen. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος μουσικός φιγουράρει στη νέα διαφήμιση της Jeep, για την οποία μάλιστα έγραψε τη μουσική με τον Ron Aniello.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση πάντως κατέβηκε από το YouTube, καθώς έγινε γνωστό πως ο Springsteen είχε συλληφθεί στις 14 Νοεμβρίου της περασμένη χρονιάς επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, στο Gateway National Recreation Area του Νιού Τζέρσεϋ.

Jeep

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας εθνικών πάρκων σχολίασε στους New York Times πως ο μουσικός «ήταν συνεργάσιμος καθ' όλη τη διαδικασία». Μια άλλη πηγή ισχυρίστηκε στην Asbury Park Press πως η περιεκτικότητα σε αλκοόλ στο αίμα του Springsteen ήταν 0,02 - το ένα τέταρτο του νόμιμου ορίου του Νιου Τζέρσεϋ - όταν συνελήφθη.

Αφού απέκτησε δημοσιότητα η σύλληψη του Springsteen μέσω άρθρου του TMZ, η Jeep γρήγορα απέσυρε τη διαφήμιση από το YouTube, ωστόσο παραμένει διαθέσιμη μέσω του προφίλ του μουσικού στο Instagram. Εκπρόσωπος της Jeep απέφυγε να σχολιάσει την είδηση, εξηγώντας πως πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και τόνισε ότι «το μήνυμα της κοινότητας και της ενότητας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, όπως και το μήνυμα ότι αλκοόλ και η οδήγηση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ποτέ».