Κυκλοφόρησε η «σεληνιασμένη» Dua Lipa

dua-lipa
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η deluxe έκδοση του τελευταίου άλμπουμ της περιλαμβάνει οχτώ νέα τραγούδια και ακυκλοφόρητα b-sides.

Πριν από λίγες μέρες η Dua Lipa αποκάλυψε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει μια «Moonlight Edition» του δεύτερου άλμπουμ της, το «Future Nostalgia» του 2020, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη μέσω υπηρεσιών streaming όπως Apple Music και Spotify.

Η νέα έκδοση του άλμπουμ θα γίνει ανάρπαστη στους φανατικούς θαυμαστές της, καθώς περιλαμβάνει ανέκδοτα τραγούδια που «κόπηκαν» από το «Future Nostalgia». Η 25χρονη pop star είχε δώσει μια πρώτη γεύση του υλικού στο «Club Future Nostalgia», το remix άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Έτσι λοιπόν μαζί με τα 11 τραγούδια του δίσκου, η «Moonlight Edition» έχει οχτώ επιπλέον τραγούδια, όπως την πολυαναμενόμενη συνεργασία της με τη Normani, «If It Ain’t Me (Sad Disco)», το «Not My Problem» με συμμετοχή του J.I.D., την αρχική εκτέλεση του «That Kind of Woman» και το «We’re Good».

Στο ανανεωμένο «Future Nostalgia» συμπεριλαμβάνονται επίσης το «Prisoner» με συμμετοχή της Miley Cyrus, το remix του «Levitating» με τον DaBaby, το «Fever» με την Angèle και το reggaeton τραγούδι «UN DÍA (ONE DAY)» με τους J. Balvin, Bad Bunny και Tainy.