Ξεκίνησε η «γλυκιά εκδίκηση» της Taylor Swift

taylor-swift Kathy Hutchins
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Δόθηκε στη δημοσιότητα η νέα εκτέλεση του «Love Story» από το ανανεωμένο «Fearless» που κυκλοφορεί στις 9 Απριλίου.

Πριν από δύο περίπου χρόνια ξέσπασε μια μεγάλη κόντρα μεταξύ της Taylor Swift και του πρώην μάνατζερ της Scooter Braun, όταν ο δεύτερος απέκτησε τα δικαιώματα των πρώτων έξι άλμπουμ της. Αφού υπέγραψε συμβόλαιο με διαφορετική δισκογραφική εταιρεία, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως θα ηχογραφήσει ξανά όλα τα τραγούδια των έξι πρώτων δίσκων της ώστε να μην επωφελείται από αυτά ο πρώην μάνατζερ της.

Μετά λοιπόν την κυκλοφορία του «folklore», η Swift έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη γεύση των νέων εκτελέσεων, μια επανηχογράφηση του «Love Story», από το «Fearless» του 2008, το οποίο υπήρξε σημείο καμπής στην καριέρα της.

Στη νέα έκδοση του άλμπουμ, που τιτλοφορείται «Fearless (Taylor’s Version)», εκτός των singles όπως «You Belong With Me» και «White Horse», συμπεριλαμβάνονται έξι ανέκδοτα τραγούδια που η Swift έγραψε σε εφηβική ηλικία.

Το «Fearless (Taylor’s Version) θα είναι διαθέσιμο στις 9 Απριλίου (η διπλή κασέτα τον Ιούνιο και το τριπλό βινύλιο τον Αύγουστο) και η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του επίσημου καταστήματος της Taylor Swift.

Ακούστε τη νέα εκτέλεση του «Love Story» από την Taylor Swift