Ο Finn Wolfhard και οι Aubreys έγραψαν μια ωδή στο χαμένο καλοκαίρι του 2020

the-aubreys
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Κυκλοφόρησε ένα νέο single από το indie/pop συγκρότημα του πρωταγωνιστή του «Stranger Things».

Μετά τη διάλυση των Calpurnia, ο Finn Wolfhard δεν έμεινε άπραγος για πολύ και γρήγορα σχημάτισε τους The Aubreys με τον Malcolm Craig. Μετά το ντεμπούτο τους «Soda & Pie» τον περασμένο Μάρτιο και το «No Offerings» με τους Lunar Vacation τον Ιανουάριο, το indie pop συγκρότημα κυκλοφορεί ένα νέο single, το «Sand in My Bed».

Το νέο τραγούδι, όπως αποκαλύπτει ο frontman των Aubreys και πρωταγωνιστής του «Stranger Things» σε συνέντευξη το Consequence of Sound, αποτελεί μια ωδή στο χαμένο καλοκαίρι του 2020, επειδή «δεν είχαμε στην πραγματικότητα ένα λόγω του Covid».

Pooneh Ghana

«Ως επί των πλείστων, ήμασταν μακριά από τους φίλους μας, δε συνεργαζόμασταν πέραν από μέσω του διαδικτύου και οι δύο είχαμε μόλις αποφοιτήσει. Τόσα πολλά θα μπορούσαν να έχουν συμβεί, αλλά δεν υπήρχαν πολλά να κάνουμε και η ιδέα ήταν – τελειώνει ο χρόνος μας. Φτάνουμε στη θάλασσα και η ανταμοιβή μας είναι ένα τρομερό έγκαυμα από τον ήλιο» εξήγησε ο Wolfhard.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο υπόγειο του Craig, ο οποίος έπαιξε τύμπανα και μπάσο, ενώ ο Wolfhard τις κιθάρες, τα πλήκτρα και τα φωνητικά. Η μίξη φέρει την υπογραφή των Adam Thien και Joe Keery, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Heba Khadry.

Ακούστε το «Sand in My Bed» των The Aubreys