Βέβαιος δηλώνει ο Liam Gallagher για την επανένωση των Oasis

oasis
ΤΡΙΤΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

«Θα συμβεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής του εμβληματικού Brit pop συγκροτήματος παρά την «αδιαφορία» του αδερφού του.

Έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια που οι Oasis ανακοίνωσαν τη διάλυση τους, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει φουντώσει για τα καλά η φημολογία για μια επικείμενη επανένωση. Ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες που έχουν προκύψει, οι αδελφοί Gallagher δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και συνεχίζουν ο καθένας ανεξάρτητα.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση του στο Twitter, ο Liam Gallagher εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως η πολυπόθητη επανένωση των Oasis θα πραγματοποιηθεί. Πιο συγκεκριμένα, μια θαυμάστρια του Βρετανού τραγουδιστή του ζήτησε να της δώσει «ελπίδα» ότι οι Oasis θα επιστρέψου, αφού λόγω ηλικίας δεν μπόρεσε να τους δει ζωντανά. Ο Gallagher απάντησε λακωνικά «θα συμβεί».

Το τελευταίο διάστημα ο πρώην frontman του συγκροτήματος έχει εκφράσει τη διάθεση του για μια επανένωση των Oasis και την Πρωτοχρονιά έστειλε τις ευχές τους στον αδελφό του λέγοντας πως αγαπά και ότι «το 2021 είναι η χρονιά μας». Ο Noel Gallagher όμως δε φαίνεται να συγκινείται από τις επιθυμίες του αδερφού και των θαυμαστών του.

REX/Shutterstock / Giuseppe Aresu

Τον περασμένο Μάρτιο ο Liam είχε δηλώσει πως θα διοργάνωνε ένα reunion των Oasis «είτε με τον Noel, είτε χωρίς» για μια φιλανθρωπική συναυλία με στόχο να ενισχυθεί το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας, συμπληρώνοντας πως είναι «βαρεθεί να παρακαλεί» τον αδερφό του. Ο Noel από την πλευρά του έχει σχολιάσει πως κάθε ανάρτηση του «ηλίθιου» αδερφού του στο Twitter αποτελεί και «ένα καρφί στο φέρετρο» στην προοπτικής μιας επανένωσης.