Ραντεβού με τους Dropkick Murphy’s για του Αγίου Πατρικίου

dropkick-murphys Gregory Nolan
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Το αμερικάνικο folk/punk συγκρότημα ανακοίνωσε τα σχέδιά του για μια μοναδική online συναυλία στις 18 Μαρτίου.

Η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να έβαλε απότομο φρένο στο χώρο της μουσικής την περασμένη χρονιά, όμως δεν μπόρεσε να σταματήσει τους Dropkick Murphy’s από το να γιορτάσουν τον Άγιο Πατρίκιο και έδωσαν την καθιερωμένη τους συναυλία διαδικτυακά. Με τις συνθήκες να μην επιτρέπουν ακόμα μια επιστροφή στην κανονικότητα, το συγκρότημα ανακοίνωσε πως για δεύτερη συνεχή χρονιά η συναυλία θα πραγματοποιηθεί μέσω streaming.

Η συναυλία των Dropkick Murphy’s θα πραγματοποιηθεί στις 2 το πρωί (ώρα Ελλάδος) στις 18 Μαρτίου και τα εισιτήρια θα είναι δωρεάν. Ωστόσο, το συγκρότημα εξήγησε πως ενθαρρύνουν τους θεατές να πληρώσουν ό,τι θέλουν, για να στηρίξουν τους ίδιους και το συνεργείο τους.

«Αντί να χρεώσουμε για εισιτήρια, θα γυρίσουμε το “ψηφιακό καπέλο” οπότε μπορεί να συνεισφέρετε ό,τι θέλετε για να στηρίξετε τις προσπάθειες μας να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τους υπαλλήλους μας. Όταν κάναμε τα δύο πρώτα δωρεάν live stream για φιλανθρωπικούς σκοπούς, οι θαυμαστές μας ήταν εξαιρετικά γενναιόδωροι και συγκεντρώσαμε πολλά λεφτά για καλούς σκοπούς. Ειλικρινά όμως, έχουμε να δουλέψουμε ένα χρόνο, οπότε αυτή η συναυλία πρέπει να είναι για εμάς. Φυσικά, ένα μέρος θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως πάντα» δήλωσε ο frontman των Dropkick Murphy’s, Ken Casey.

Σύμφωνα με άρθρο του Consequence of Sound, η συναυλία των Dropkick Murphy’s θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλη σκηνή με LED φωτισμό και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Josh Adams. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναυλία και τα εισιτήρια θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος.