Τρία εγκεφαλικά υπέστη η Demi Lovato το 2018

demi-lovato Kathy Hutchins
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά από τις περιπέτειες της με τα ναρκωτικά.

Το 2018 η Demi Lovato βρέθηκε μια ανάσα μακριά από το θάνατο μετά από μια υπερβολική δόση ναρκωτικών, η οποία της προκάλεσε τρία εγκεφαλικά επεισόδια και μια καρδιακή προσβολή. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μιλά ανοιχτά για τις περιπέτειες με την υγείας της στο νέο ντοκιμαντέρ «Demi Lovato: Dancing with the Devil» που κυκλοφορεί στις 23 Μαρτίου. Στο ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Michael D. Ratner εμφανίζονται επίσης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της τραγουδίστριας, όπως ο Elton John και η Christina Aguilera.

«Κάθε φορά που καταπιέζεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, θα υπερχειλίσει. Έπαθα τρία εγκεφαλικά επεισόδια. Έπαθα μια καρδιακή προσβολή. Οι γιατροί μου, μου είπαν ότι είχα 5-10 λεπτά ακόμα. Έχω πολλές ζωές, σαν μια γάτα. Βρίσκομαι στην ένατη ζωή μου και είμαι έτοιμη να επιστρέψω σε αυτό που αγαπώ, το οποίο είναι να κάνω μουσική» δηλώνει η Lovato.

Η 28χρονη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα υγείας από την υπερβολική δόση ναρκωτικών, με την ίδια να εξηγεί πως δεν οδηγεί πλέον επειδή έχει επηρεαστεί η όραση της, ενώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσε να διαβάσει ένα βιβλίο. «Ήταν μεγάλο κατόρθωμα όταν μπόρεσα να διαβάσω από ένα βιβλίο, το οποίο ήταν δύο μήνες αργότερα επειδή η όραση μου ήταν τόσο θολή» αναφέρει στο τρέιλερ η pop star.

«Έχω αντιμετωπίσει πολλές επιπτώσεις και νιώθω ότι είναι ακόμα εκεί για να μου υπενθυμίζουν τι μπορεί να συμβεί εάν ποτέ ξανά καταλήξω σε ένα σκοτεινό μέρος. Είμαι ευγνώμων για αυτές τις υπενθυμίσεις, αλλά είμαι ευγνώμων που ήμουν κάποια που δε χρειαζόταν μεγάλη αποκατάσταση. Η αποκατάσταση χρειαζόταν στη συναισθηματική πλευρά» αναφέρει η Lovato.