Χωρίζουν τελικά Kanye West και Kim Kardashian

kanye-west-kim-kardashian Richard Young
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Οι σημαντικές διαφορές στον τρόπο ζωής και πολιτικές αντιλήψεις φέρονται να ευθύνονται για την απόφαση για διαζύγιο.

Μετά από εφτά χρόνια γάμου, ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz, ο Kanye West και η Kim Kardashian, αποφάσισαν να χωρίσουν. Σύμφωνα με το TMZ η Kardashian ζητά από κοινού επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, με τον West να φέρεται να έχει συμφωνήσει, ενώ το άρθρο αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις γίνονται σε «φιλικό» κλίμα.

Οι πρώτες φήμες για χωρισμού του ζευγαριού άρχισαν να κυκλοφορούν το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της πολυσυζητημένης προεκλογικής εκστρατείας του West και μετά από μια σειρά περίεργων αναρτήσεων του στο Twitter. Εκεί ο ράπερ είχε αφήσει αιχμές, λέγοντας πως προσπαθεί να πάρει διαζύγιο από την εποχή που η σύζυγος βρέθηκε με τον Meek Mill το 2018, στα πλαίσια της δράσης της Kardashian για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας.

Shutterstock / JStone

Στα ίδια μηνύματα ο West ισχυρίστηκε πως η Kardashian προσπαθούσε να του κάνει εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική παρά τη θέληση του. Αργότερα η Kardashian απάντησε στις συγκεκριμένες αναρτήσεις, λέγοντας πως ο West αντιμετώπιζε ένα σοβαρό επεισόδιο διπολικής διαταραχής και ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης και τον κόσμο να δείξουν συμπόνοια και κατανόηση, για να μπορέσει ο ίδιος να το ξεπεράσει.

Πηγές του TMZ σχολίασαν πως η απόφαση για διαζύγιο πάρθηκε λόγω των σημαντικών διαφορών στον τρόπο ζωής και τις πολιτικές πεποιθήσεις του ζευγαριού. Ο West το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει ιδιαίτερα συντηρητικές χριστιανικές αντιλήψεις, ενώ η Kardashian από την πλευρά της έχει ακολουθήσει έναν πιο φιλελεύθερο προσανατολισμό.