Πρώτο teaser για το ντοκιμαντέρ της Tina Turner

tina-turner Andre Csillag
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Το «TINA» για τη ζωή της «Βασίλισσας του Rock ‘n’ Roll» θα κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου μέσω του HBO Max.

Το HBO ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην Tina Turner και έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά της ταινίας. Το «TINA», όπως είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ, θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου μέσω του HBO Max και εξετάζει την πλούσια καριέρα και τα προσωπικά διλήμματα της 81χρονης τραγουδίστριας.

Ξεκινώντας στα τέλη της δεκαετίας του 1950, η «Βασίλισσα του Rock ‘n’ Roll», όπως είναι γνωστή, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα μέσα των 1960s και τις αρχές του 1970. Το 1984 όμως η καριέρα της αναβίωσε χάρη στη θραύση που σημείωσε το πέμπτο προσωπικό άλμπουμ της, το «Private Dancer».

Πέραν όμως της επαγγελματικής της ζωής, το ντοκιμαντέρ θα περιγράψει τα προσωπικά δράματα, όπως τη βίαιη σχέση της με τον πρώην σύζυγο και συνεργάτη της, Ike Turner. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΗΒΟ, η ταινία που σκηνοθέτησαν οι Dan Lindsay και T.J. Martin θα εξετάσει σε βάθος όλες εκείνες τις πολύπλοκες προσωπικές και επαγγελματικές συνθήκες της κοινής πορείας τους.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται η ίδια η Turner, τόσο με νέες συνεντεύξεις, όσο και με πλούσιο ανέκδοτο υλικό, αλλά και η Angela Bassett (η οποία ενσάρκωσε την Turner στη βιογραφική ταινία «Τίνα» το 1993), η Oprah Winfrey, ο δημοσιογράφος Kurt Loder, η ακτιβίστρια και θεατρική συγγραφέας Katori Hall και ο νυν σύζυγος της Turner, Erwin Bach.