«Cardi Tries»: Πώς να παρακολουθήσετε το reality της Cardi B

cardi-b-tries-tries
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η ολοκαίνουργια τηλεοπτική reality σειρά της Cardi B, «Cardi Tries» έχει κυκλοφορήσει αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον λόγο της δημοτικότητάς της.

Τους τελευταίους μήνες η δημοφιλής rapper είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη εξέλιξη στη μουσική βιομηχανία καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε το «WAP» σε συνεργασία με τη Megan Thee Stallion και μόλις πριν από 3 εβδομάδες  το νέο της single με τίτλο «UP». Και τα δύο κομμάτια, σε συνδυασμό με το πρωτότυπα video clips που τα συνοδεύουν, ανέβηκαν αμέσως στις πρώτες θέσεις των charts παγκοσμίως προκαλώντας πανικό στους θαυμαστές της τραγουδίστριας και όχι μόνο.

Τους τελευταίους όμως μήνες η προσωπικότητα της εκκεντρικής rapper δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική βιομηχανία, καθώς έχει κυκλοφορήσει την δική της σειρά reality «Cardi Tries».

Τι είναι το «Cardi Tries»;

Η τελευταία φορά που είδαμε την Cardi B σε reality ήταν το 2015, όπου ως ανερχόμενη τότε rapper, εντάχθηκε στο καστ του τηλεοπτικού σόου «Love & Hip Hop» που προβαλλόταν στο VH1.

Τώρα έρχεται πιο αποφασισμένη από ποτέ να δοκιμάσει δραστηριότητες που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ και δεν έχουν καμία σχέση με τη «χλιδάτη» και άνετη καθημερινότητά της. Μερικές από της δραστηριότητες που επιχειρεί να καταπιαστεί είναι το μπαλέτο, το μαγείρεμα σούσι, η κατασκευή περουκών και πολλά άλλα.

Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 8 επεισόδια διαρκείας 20 λεπτών, στο καθένα από τα οποία αποκαλύπτεται μια νέα πλευρά της άλλοτε πιο ευαίσθητη και άλλοτε πιο δυναμική.

Το «Cardi Tries» δημιουργήθηκε από το Facebook και το Jesse Collins Entertainment και είναι μέρος της νέας δυνατότητας «Watch Together» του Facebook που επιτρέπει στις οικογένειες να παρακολουθούν περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο, τόσο σε Facebook όσο και Instagram. Για να το παρακολουθήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στη σελίδα «Cardi Tries» στο Facebook.