Chloe x Halle  μιλούν για τη Beyoncé

chloe-x-halle-beyonce-halle-beyonce
ΤΡΙΤΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Στο πλαίσιο του ετήσιου θέματος «Woman Shaping the Future» το Rolling Stone προσκαλεί τις Chloe και Halle να μοιραστούν τα μυστικά που έχουν διδαχθεί από την μέντορά τους Beyonce η οποία είναι και ιδρύτρια της εταιρείας στην οποία ανήκουν, Parkwood Entertainmen.

Ως νέες έγχρωμες γυναίκες καλλιτέχνες βλέποντας άλλες γυναίκες με τα ίδια χαρακτηριστικά, να πετυχαίνουν κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση του κόσμου, αντιλαμβάνονται ότι όλα είναι δυνατά αρκεί να έχεις θάρρος, δύναμη και επιμονή. Όπως αναφέρουν, η Beyoncé είναι ο ορισμός «του να είσαι ο εαυτός σου», να δουλεύεις σκληρά και να δίνεις όλο σου το «είναι» σε ότι κάνεις.

Αναφορικά με τη σχέση τους με την δημοφιλή τραγουδίστρια, παραδέχονται ότι παρά την πολυετή εμπειρία της, η Beyonce αντιλαμβάνεται πως είναι να είσαι καλλιτέχνης. Έτσι, όταν έρχεται η στιγμή της δημιουργίας είναι ελεύθερες να συνθέσουν τις δικές τους μελωδίες, να γράψουν τους στίχους που τις εκφράζουν και να ανοίξουν τα φτερά τους.

Οι δύο αδερφές πάντα λαμβάνουν υπ’ όψη τις διορθώσεις που τους γίνονται και νιώθουν μεγάλη χαρά και τύχη που συνεργάζονται με μια γυναίκα καλλιτέχνη που θαυμάζουν τόσο και που έχει κτίσει τον δικό της θρύλο στη μουσική βιομηχανία. Ένα από τα σημαντικότερα διδάγματα που έχουν μάθει, είναι ότι πρέπει να παραμένουν ο εαυτός τους, να είναι προσηλωμένες τον στόχο τους και να μην επηρεάζονται από τις κακοτοπιές. Όπως αναφέρουν, βλέποντας τη Beyonce να ξεπερνά κάθε δυσκολία και να εξελίσσεται με τον χρόνο ολοένα και περισσότερο, δεν μπορούν παρά να εμπνέονται από τη δύναμη που τους γεννά.