Η Rihanna υποδέχεται την Άνοιξη με τα φλοράλ Savage x Fenty εσώρουχά της

savage-x-fenty
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Λίγα λεπτά αφού άλλαξε η ώρα το βράδυ της 28η Φεβρουαρίου, η Rihanna έκανε μια δημοσίευση στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία της, φορώντας τα εσώρουχά της και μια ρόμπα.

Τα κομμάτια αυτά αποτελούν μέρος της καινούργιας συλλογής «Free Spirit Floral» της σειράς εσωρούχων «Savage x Fenty».

Το post της φωτογραφίας συγκέντρωσε πάνω από 4.5 εκατομμύρια likes ενώ το σετ εσωρούχων που φορά στη φωτογραφία είναι ήδη sold out.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η τραγουδίστρια μίλησε στη Vogue για το πόσο της αρέσει να φορά ρόμπες στην καραντίνα. «Οι ρόμπες είναι η καινούργια μου φόρμα. Είναι άνετες, εύκολες να τις φοράς είτε έχουν λεπτό ή πιο χοντρό ύφασμα. Τις φοράω συνέχεια στο σπίτι όταν κάνω τις ασχολίες μου» δήλωσε.

Τον περασμένο Μάρτιο είχε μιλήσει στη βρετανική Vogue για το νέο επερχόμενο άλμπουμ της.

«Δεν μου αρέσουν τα θεματικά άλμπουμ, ούτε και οι κανόνες» είχε πει. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι μόνο η καλή μουσική που την εκφράζει και της επιτρέπει να βγάλει αυτό που έχει μέσα της. Πρόσθεσε ότι θα κυκλοφορήσει και ένα reggae album καθώς νιώθει ότι δεν έχει όρια και ότι μπορεί να κάνει τα πάντα μιας και έχει δοκιμάσει τόσα στυλ.

Το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησε ήταν το 2016 με τίτλο «Anti» και οι πιο πρόσφατες μουσικές συνεργασίες που πραγματοποίησε ήταν το 2017 με τον N.E.R.D. στο τραγούδι «Lemon», τους DJ Khaled, Bryson Tiller στο «Wild Thoughts» και 2020 το «Beleieve it» με τον Partynextdoor.