Η Taylor Swift απαντά σε σεξιστικό αστείο σειράς του Netflix «Ginny and Georgia»

taylorswiftatthe2015billboardmusicawardsheldat
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Taylor Swift εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της προς τη σειρά του Netflix «Ginny and Georgia» λόγω του αστείου που έγινε αναφορικά με τη ζωή της.

Η δραματική σειρά «Ginny and Georgia» που έκανε πρεμιέρα στη γνωστή πλατφόρμα Netflix, στις 24 Φεβρουαρίου ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο με μια ατάκα που προκάλεσε σχόλια.

Στο πλαίσιο του διαλόγου των πρωταγωνιστριών της σειράς, οι οποίες είναι μάνα και κόρη, ακούγεται η φράση «Αλλάζεις τους άντρες πιο γρήγορα από την Taylor Swift».

Με αφορμή αυτό λοιπόν, η ποπ τραγουδίστρια εμφανώς προσβεβλημένη, ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία με την επίμαχη ατάκα και γράφοντας ως λεζάντα:

«Γεια Ginny & Georgia, το 2010 κάλεσε και θέλει πίσω το τεμπέλικο, βαθιά σεξιστικό αστείο του. Τι θα λέγατε να σταματήσουμε να υποβαθμίζουμε τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες, χαρακτηρίζοντας αστείες αυτές τις ανοησίες. Επίσης, Netflix μετά το Miss Americana αυτό το συνολάκι δεν φαίνεται χαριτωμένο πάνω σου.»

Το «Miss Americana» είναι ντοκιμαντέρ του Netflix, σε σκηνοθεσία Lana Wilson, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 και αναφέρεται στην καριέρα της Swift.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Taylor Swift, κάνει λόγο για σεξιστικά σχόλια εναντίων της. Παλαιότερα, το 2016, με αφορμή τα κακεντρεχή σχόλια που δημοσιεύονταν από τα ΜΜΕ για την προσωπική της ζωή, δεν είχε διστάσει να απαντήσει με τον τρόπο της. Σε συνέντευξή της στη Vogue στο βίντεο των 73 ερωτήσεων, είχε πει ότι αν μπορούσε να μιλήσει με τον 19χρονο εαυτό της θα του έλεγε να μην φοβάται να βγαίνει σαν κανονική 20χρονη παρά τα σχόλια που θα ακούσει.