Οι Kings Of Leon φέρνουν νέο άλμπουμ με τίτλο «When You See Yourself»

kings-of-leon
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Από σήμερα οι Kings Of Leon κυκλοφορούν, μέσω της RCA Records, το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «When You See Yourself».

Παραγωγός του άλμπουμ είναι ο Markus Dravs ο οποίος στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί με τους Coldplay και τους Arcade Fire. Η μπάντα ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το τελευταίο της άλμπουμ, «When You See Yourself», με τη μορφή NFT, καθιστώντας τη από της πρώτες μουσικές μπάντες που το επιχειρούν. Το άλμπουμ θα δημοσιευτεί στο YellowHeart, μια πλατφόρμα εισιτηρίων και μουσικής NFT.

Έχουν περάσει 5 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου, 7ου κατά σειρά άλμπουμ τους, με τίτλο «Walls» το οποίο αποτελείται από 10 κομμάτια. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι τα αρχικά για το We Are Like Love Songs. Μέχρι στιγμής είχαν κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα τραγούδια του «When You See Yourself», τα «The Bandit» και «100.000 People».

Το ροκ συγκρότημα των Kings of Leon ιδρύθηκε το 1999 και αποτελείται από τα αδέρφια Caleb Followill, Nathan Followill και Jared Followill και τον ξάδερφό τους Matthew Followill. Ο εναλλακτικός τους ήχος τους έχει προσφέρει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και πολλά βραβεία μεταξύ των οποίων 4 Grammy. Μερικές από τις πιο γνωστές τους επιτυχίες είναι τα «Sex On Fire», «Use Somebody» και «Pyro».