Η Beyonce  αποδίδει φόρο τιμής στη Lyric Chanel με ένα συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο

riodeJaneiro-brazil18octoberof2011showofbeyonce
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Beyonce τιμά τη μνήμη της νεαρής θαυμάστριάς της, Lyric Chanel, η οποία απεβίωσε την Παρασκευή 5 Μαρτίου μετά από τη διετή μάχη της με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Η δύσκολη ασθένεια του 13χρονου κοριτσιού δημοσιεύτηκε από την οικογένειά της στο Instagram, προσελκύοντας περισσότερους από 600.000 οπαδούς και μαγνητίζοντας την προσοχή διασημοτήτων όπως η βασίλισσα της pop Beyonce και Cardi Β.

Μετά το θάνατο της Lyric, η Beyonce μοιράστηκε ένα συναισθηματικό βίντεο μοντάζ  μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της στο πλαίσιο εορτασμού της ζωής του κοριτσιού. Στο αφιέρωμα, το οποίο περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο από χαρούμενες στιγμές της χαμογελαστής Lyric, ακούγεται η μελωδική φωνή της Beyonce να τραγουδά ακαπέλα μερικές από τις επιτυχίες της όπως τα  «Brown Skin Girl», «Halo» και «Love on Top».

Το βίντεο κλείνει με το «Love on Top» στο οποίο αλλάζει τους στίχους αντικαθιστώντας όπου υπάρχει, τη λέξη «baby» με το όνομα της φαν Lyric. Έτσι τραγουδά: «Lyric it's you/ You're the one I love/ And you're the one I need» τραγουδά. «You're the only thing I see/ Come on Lyric it's you/ You're the one that gives your all/ You're the one I can always call/ When I need you baby everything stops/ You put my love on top».

Η Beyonce ολοκληρώνει το αφιέρωμα με τη φράση «Σ 'αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

Τον Σεπτέμβριο, η Lyric είχε λάβει ένα όμορφο μπουκέτο από λευκά λουλούδια από την 39χρονη τραγουδίστρια και μητέρα τριών παιδιών, και είχε δημοσιεύσει ένα αξιολάτρευτο βίντεο για τον εαυτό της τραγουδώντας την επιτυχία του 2011 «Love on Top».

Παρακολουθήστε το όμορφο αφιέρωμα της Beyonce στην Lyric Chanel