Η Noah Cyrus εμπνέει την επόμενη γενιά μουσικών με αυτή την πρωτοβουλία

noahcyrusatthe2017mtvvideomusicawardsheld
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Noah Cyrus σκέφτεται την επόμενη γενιά μουσικών, γι 'αυτό συνεργάστηκε με το Sony Music Group για να βοηθήσει στην έναρξη μιας νέας, ετήσιας πρωτοβουλίας που θα εμπνεύσει τους μαθητές να εξετάσουν την ενδεχόμενη σταδιοδρομία τους στη μουσική.

Η τραγουδίστρια του «July» παρουσίασε την εκστρατεία «Beyond The Instrument», την οποία υπηρετεί ως η πρώτη πρέσβειρα της. Η προσπάθεια προσέγγισης στοχεύει να βοηθήσει τους μαθητές του Νάσβιλ στην αρχή τους στη μουσική βιομηχανία, ανεξάρτητα από το κοινωνικοοικονομικό τους υπόβαθρο.

«Η μουσική ήταν ανέκαθεν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και ήμουν εξαιρετικά τυχερή που μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου συνεχώς περικυκλωνόμουν από μουσική», δήλωσε η 21χρονη Cyrus, σε δελτίο τύπου. «Πραγματικά αντιλήφτηκα τα οφέλη που προσφέρει η εκμάθηση και η δημιουργία της μουσικής σε πολύ νεαρή ηλικία, προσφέροντάς μου συναισθηματική διέξοδο και πάθος για την καθημερινότητα, για το οποίο είμαι ακόμη ευγνώμων».

Η έναρξη της πρωτοβουλίας θα πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο Antioch του Nashville. Η Cyrus πραγματοποίησε μια τηλεδιάσκεψη, ως επίσκεψη στην τάξη, με τους μαθητές του Δημόσιου Σχολείου του Μητροπολιτικού Νάσβιλ για να ξεκινήσει η σειρά των εργαστηρίων, με επικεφαλής το Music Forward, με στόχο την εκπαίδευση των μαθητών σχετικά με διάφορες πτυχές της μουσικής βιομηχανίας.

Οι μαθητές θα μάθουν από την υποψήφια για Grammy για τον τρόπο που μπήκε στη μουσική βιομηχανία και το ταξίδι της μέχρι στιγμής. Επίσης μπορούν να εγγραφούν σε μια σειρά εργαστηρίων με επίκεντρο το μάρκετινγκ μουσικής, τη μουσική επιχειρηματικότητα και πολλά άλλα, τα οποία θα διαρκούν τέσσερις εβδομάδες.

Το πρόγραμμα «Beyond The Instrument» θα χρηματοδοτήσει επίσης την επιχορήγηση «Save The Music J Dilla Music Technology», η οποία θα δίνει στους μαθητές πρόσβαση σε όργανα, εξοπλισμό ηχογράφησης και τεχνολογία, καθώς και πρακτική εμπειρία στον τομέα της ηχητικής μηχανικής, από την επόμενη σχολική χρονιά.