Cardi B, Taylor Swift, Billie Eilish, Megan Thee Stallion, και άλλοι στα Grammys 2021

losangelescausa-January32019thegrammymuseum
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Οι HAIM, Bad Bunny, DaBaby, Dua Lipa, Post Malone, Harry Styles, και πολλοί άλλοι έχουν ανακοινωθεί ότι θα πλαισιώσουν τη φετινή μουσική τελετή των Grammys για το 2021.

Η Ακαδημία ανακοίνωσε ότι «οι καλλιτέχνες θα ενωθούν με ασφάλεια, παίζοντας μουσική ο ένας για τον άλλον ως κοινότητα και θα γιορτάσουν τη μουσική που μας ενώνει όλους».

Η βραδιά της τελετής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου και θα συμπεριλάβει εμφανίσεις από τους  Black Pumas, BTS, Brandi Carlile, Doja Cat, Mickey Guyton, Brittany Howard, Miranda Lambert, Lil Baby, Chris Martin, John Mayer, Maren Morris, και Roddy Ricch.

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο Trevor Noah οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του  δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τον ρόλο που θα διαδραματίσει στην εν λόγω βραδιά μιας και η τελετή των Grammys του θυμίζει τα παιδικά του χρόνια, όταν την παρακολουθούσε από το σπίτι του, απολαμβάνοντας τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Λόγω της πανδημίας του COVID 19, που τους τελευταίους μήνες έχει παγώσει πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τα βραβεία που διεξάγονται στο Λος Άντζελες τον Ιανουάριο, είχαν αναβληθεί γι’ αυτόν τον Μάρτιο. Έφτασε λοιπόν η ώρα να πραγματοποιηθεί η 63η τελετή των Grammys.