Ο Anderson. Paak και ο Bruno Mars θα εμφανιστούν στα Grammys ως Silk Sonic

bruno-mars-and-anderson-paak
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Το δίδυμο θα εμφανιστεί στην 63η ετήσια τελετή των βραβείων Grammy.

Φαίνεται ότι τελικά, οι Silk Sonic θα εμφανιστούν στα Grammys. Μετά από την έγκριση της αίτησης των δύο καλλιτεχνών, τους επιτράπηκε να εμφανιστούν ως Silk Sonic, και έτσι ολοκληρώνεται το setlist των εμφανίσεων της βραδιάς.

«Εάν οι καρδιές σας λένε να επιτρέψετε σε δύο μουσικούς που δεν εργάζονται να εμφανιστούν στο σόου σας, θα το εκτιμούσαμε πραγματικά. Μόλις κυκλοφορήσαμε ένα τραγούδι και θα μπορούσαμε πραγματικά να το χρησιμοποιήσουμε ως διαφήμιση αυτή τη στιγμή», έγραψε ο Mars σε tweeter απευθυνόμενος στην Ακαδημία την Κυριακή 7 Μαρτίου καθώς. Ο Paak χρησιμοποίησε το hashtag #LetSilkSonicThrive.

«Έχουμε πολλή κίνηση σε αυτό το δίσκο », συνέχισε ο Mars. «Δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε μουσική για λίγο και θέλουμε να τραγουδήσουμε. Θα στείλουμε ένα βίντεο ακρόασης και θα κάνουμε όσες δοκιμές COVID χρειάζεται. Υπόσχομαι ότι δεν θα είμαστε έξτρα. Θέλουμε πάλι μια συναυλία ξανά. Ελπίζω να λάβετε υπόψη αυτό το αίτημα και να μας δώσετε την ευκαιρία να λάμψουμε.»

«Bruno Mars & Anderson .Pakak, προσπαθούμε να σας καλέσουμε όλη την εβδομάδα. Έχετε αλλάξει τους αριθμούς σας;» απάντησε ο λογαριασμός των Grammys σε tweet την Τρίτη 9 Μαρτίου. «Θα θέλαμε πολύ το #silksonic να κάνει το ντεμπούτο του στην τηλεόραση στο #GRAMMYs. Είστε ελεύθεροι αυτήν την Κυριακή το βράδυ;  DM για λεπτομέρειες.»

Ο Mars και ο Pakak γιόρτασαν την απάντηση αυτή και αποδέχτηκαν την προσφορά.

Οι δύο καλλιτέχνες που έχουν βραβευτεί με Grammy θα έχουν λίγες μέρες για να προετοιμαστούν για το σετ τους, καθώς η 63η ετήσια τελετή βραβείων πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 8 μ.μ.