Η Beyonce στέλνει μήνυμα υποστήριξης στη Meghan Markle

beyonce-meghan
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Beyoncé είναι μία από τους πολλούς, σε όλο τον κόσμο που μοιράζεται την υποστήριξη της στη Meghan Markle μετά την συνέντευξη της με τον Πρίγκιπα Χάρι στην Oprah Winfrey.

Η 24 φορές νικήτρια Grammy δημοσίευσε την Τετάρτη, ένα μικρό μήνυμα για τη Meghan, τη Δούκισσα του Σάσεξ,  στην ιστοσελίδα της . Σύμφωνα με την ανάρτησή της έγραψε «Σε ευχαριστώ Meghan για το κουράγιο και τη δύναμή σου. Παίρνουμε όλοι δύναμη και έμπνευση από εσένα».

Την δημοσίευση συνόδευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού Meghan και Harry μαζί με την ίδια, όταν συναντήθηκαν στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα  του «Lion King» στη London’s Leicester Square το 2019. Η λαμπερή αυτή στιγμή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Meghan στο κόκκινο χαλί ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Beyoncé έδειξε τον θαυμασμό της για τον Meghan. Στα βραβεία Brit το 2019, η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Jay-Z, στην ευχαριστήρια ομιλία τους συμπεριέλαβαν ένα αφιέρωμα στην Meghan.

Στο τέλος της ομιλίας του, το ζευγάρι γύρισε το πρόσωπο του προς το ζωγραφισμένο πορτρέτο της Meghan ως μια άλλη Mona Lisa, μιμούμενοι τη σκηνή που γύρισαν στο μουσικό τους βίντεο «Apes» το 2018.