Η Dolly Parton γιορτάζει τη νίκη της για το ντουέτο με τον Zach Williams

zachwilliamsdollypartonhq
ΤΡΙΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Ντόλυ Παρτόν λέει ότι είναι «πολύ ταπεινή» ύστερα από τη νίκη της στα Βραβεία Grammy του 2021.

Η σούπερ σταρ της χώρας και ο ροκ καλλιτέχνης Zach Williams κέρδισαν την Κυριακή, ένα Grammy για την καλύτερη σύγχρονη χριστιανική μουσική παράσταση / τραγούδι για τη συνεργασία τους στο, «There Was Jesus».

Η νίκη τους ανακοινώθηκε πριν από την παράσταση των βραβείων, κατά τη διάρκεια της Τελετής της Πρεμιέρας των Grammy Awards.

Σε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο, η Parton έγραψε, «Σε ευχαριστώ Ιησού, σ’ ευχαριστώ @zachwilliamsmusic και ευχαριστώ τα GRAMMYs και όλους τους θαυμαστές μας. Είμαι πολύ ταπεινή αλλά περήφανη.»

Αυτή είναι η 10η νίκη Grammy της Parton και η 50ή υποψηφιότητά της.

Μιλώντας στο Associated Press νωρίτερα, αυτό το μήνα, μοιράστηκε τα εξής, «Είναι πάντα ξεχωριστό. Πάντα αγαπάς να αναγνωρίζεσαι.» Τόνισε ότι δεν είναι ο κύριος στόχος της, προσθέτοντας, «Όπως πάντα λέω, «Δεν δουλεύω για βραβεία και ανταμοιβές».

Ο Ουίλιαμς γιόρτασε επίσης τη νίκη τους στο διαδίκτυο, γράφοντας, «Ταπεινός που κέρδισα το βραβείο για «Best Contemporary Christian Music Performance/Song» για το κομμάτι «There Was Jesus» σήμερα στα 63α Ετήσια Βραβεία Grammy. Ευχαριστώ την @DollyParton και όλους όσους συμμετείχαν στη δημιουργία αυτού του τραγουδιού. Όλη η δόξα, ο έπαινος και η τιμή σε Αυτόν!»

Το «There Was Jesus» κυκλοφόρησε το 2019, επίσης βοήθησε την Parton να πετύχει το πρώτο Top 10 hit της στα Billboard Hot Christian Songs και Christian Airplay charts .