Το «Yes Day» του Netflix τελειώνει στο Fleekfest

yes-day
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Το «Yes Day» του Netflix τελειώνει στο Fleekfest, αλλά ποιος είναι ο τραγουδιστής που εμφανίζεται σε αυτήν τη σκηνή; Είναι πραγματικά νικητής Grammy!

Το «Yes Day» λέει την ιστορία των Allison και Carlos Torres που δίνουν στα παιδιά τους μια μέρα ελευθερίας και την ικανότητα να βάλουν τους δικούς τους κανόνες. Η κορύφωση της ταινίας παρουσιάζει την Allison να ζητά τη βοήθεια μιας τραγουδίστριας για να εντοπίσει την κόρη της που λείπει σε μια συναυλία. Αλλά ποιά είναι η τραγουδίστρια στη συναυλία και είναι το Fleekfest πραγματικό γεγονός ;

Το «Yes Day» έφτασε στο Netflix στις 12 Μαρτίου 2021, με πρωταγωνίστρια τη Jennifer Garner, τον Édgar Ramírez και την Jenna Ortega, και αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Torres. Οι γονείς Allison και Carlos αισθάνονται ότι πρέπει πάντα να λένε «όχι» στα παιδιά τους, αλλά για μόλις 24 ώρες, συμφωνούν να αφήσουν τα παιδιά τους να βάλουν τους κανόνες στο πλαίσιο μιας ημέρας  «Yes Day».

Το φινάλε του «Yes Day» λαμβάνει χώρα στη συναυλία του «Fleekfest» όταν η H.E.R ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή και η Allison φτάνει με την ελπίδα να βρει την κόρη της, Katie που λείπει. Έτσι, η τραγουδίστρια βοηθά τον χαρακτήρα της Jennifer Garner να βρει την κόρη της επιτρέποντάς της  να ανέβει στη σκηνή.

Εκτός από την εκτέλεση του Baby I Need Your Loving από την Jennifer Garner και την Jenna Ortega, κατά τη διάρκεια της ταινίας ακούγεται και το  τραγούδι της H.E.R «Slide».  Το H.E.R σημαίνει το «Having Everything Revealed», αν και το πλήρες πραγματικό όνομα της 23χρονης μουσικής R&B ερμηνεύτριας είναι  Gabriella Sarmiento Wilson.

Στο τραγούδι της H.E.R, «I Can't Breathe», που κυκλοφόρησε μετά το θάνατο του George Floyd, απονεμήθηκε το  βραβείο «Song of the Year» στα Grammy του 2021.

Ωστόσο, δυστυχώς, για τους οπαδούς του «Yes Day», το Fleekfest δεν είναι πραγματική συναυλία και είναι μια φανταστική δημιουργία για την ταινία.