Ο Harry Styles στα Grammys

harrykaistyles
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Είναι αναμφίβολο ότι οι πάλαι ποτέ αστραφτερές βραδιές των βραβείων έχουν μετατραπεί σε φαντασμαγορικές συναντήσεις Zoom, λόγω COVID-19. Ωστόσο, στα φετινά βραβεία Grammys, ο Harry Styles, μας υπενθύμισε ότι οι τελετές απονομής βραβείων δεν είναι ξεπερασμένες.

Στο ντεμπούτο του στα Grammys, ο τραγουδιστής, ο οποίος ήταν υποψήφιος  στις κατηγορίες των Pop Solo Performance, Pop Vocal Album και Music Video, έκανε μια συναρπαστική παράσταση του επιτυχημένου του single «Watermelon Sugar».

«Χρησιμοποιώ κυριολεκτικά την παύση της καρδιάς , καθώς φοβάμαι ότι τόσο εγώ όσο και ηBillie Eilish δεν πήραμε ούτε μια ανάσα κατά τη διάρκεια του τρίλεπτου σόου», δήλωσε.

 Καθώς ο Styles έφτανε στη σκηνή, με το δερμάτινο Gucci κοστούμι του, στο Twitter οι φαν του τραγουδιστή παραληρούσαν βλέποντας τον πρώτη φορά υποψήφιο για Grammy τραγουδιστή.

Ο Styles τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει τεράστια επιτυχία και βλέπει την καριέρα του να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, κάνοντάς τον  έναν από τους νεότερους και κορυφαίους άντρες του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, θα  πρωταγωνιστήσει στο «Don't Worry Darling», ένα ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του Wilde, μαζί με τους Florence Pugh και Chris Pine. Ακόμη, θα συμμετέχει στο καστ του «My Policeman», μια προσαρμογή ταινιών της Amazon  όπου θα πρωταγωνιστήσει επίσης η Emma Corrin του «The Crown».

Ο Χάρι Στάιλς είναι Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός και πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction.

Το σόλο ντεμπούτο πραγματοποιήθηκε το 2017 με τη μπαλάντα «Sign of the Times», η οποία έφτασε στην τέταρτη θέση του Billboard Hot 100. Στην συνέχεια, κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με  το όνομα «Harry Styles» τον Μάιο του ίδιου χρόνου. Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε πως αυτό το άλμπουμ ηχογραφήθηκε σε τρία μέρη: στην Αγγλία, την Καλιφόρνια και την Τζαμάικα. Στην πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του άλμπουμ, κατείχε την πρώτη θέση στα τσαρτ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο δεύτερος δίσκος του είχε τον τίτλο «Fine Line» και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019. Νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει ήδη 3 σινγκλ από τον δίσκο αυτό, τα «Lights up», «Watermelon Sugar» και «Adore You». Όπως και το προηγούμενο, έτσι και αυτό το άλμπουμ έχει πολλές επιρροές από παλαιότερες δεκαετίες και μπορεί να χαρακτηριστεί ποπ-ροκ.