Επιβεβαιώνεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ Silk Sonic

bruno-mars-anderson-paak-silk
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ας εξετάσουμε το μέλλον για τη νέα δουλειά του Bruno Mars και του Anderson .Paak.

Τα 63α ετήσια βραβεία Grammy τελείωσαν και υπήρχαν πολλές αξέχαστες στιγμές το βράδυ για να θυμούνται οι λάτρεις της μουσικής.

Με εμφανίσεις από την POPPY στη Dua Lipa, το κοινό κλήθηκε να γιορτάσει έχοντας στραμμένο το βλέμμα του σε μια ποικιλία ταλέντων. Ένα από τα μεγαλύτερα σημεία αναφοράς  της βραδιάς ήταν η εμφάνιση των Silk Sonic.

Τους Silk Sonic αποτελούν οι Bruno Mars και Anderson. Paak, των οποίων η παράσταση αποτέλεσε την πρώτη ζωντανή ερμηνεία του ντουέτου. Οι εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών στα Grammys, κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού.

Το «Leave the Door Open» έδωσε στους θαυμαστές των καλλιτεχνών μία γεύση από το επερχόμενο υλικό που πρόκειται να ακολουθήσει. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ έχει τον τίτλο «An Evening with Silk Sonic» και παραγωγός του είναι οι Bruno και D'Mile.

Το «Leave the Door Open» ήταν το πρώτο τραγούδι που παρουσιάστηκε από τη νέα αυτή συνεργασία και κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 5 Μαρτίου. Στη συνέχεια, ακολούθησε η εμφάνιση του ντουέτου στα Grammys  ενισχύοντας τη δημοτικότητα του άλμπουμ.

Το σίγουρο είναι ότι οι θαυμαστές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, καθώς και οι δύο καλλιτέχνες έχουν επιβεβαιώσει από τον Φεβρουάριο ότι το άλμπουμ είχε ήδη ηχογραφηθεί. Όπως είχε δηλώσει στο Men's Health, ο Bruno Mars «Κλειδώσαμε και φτιάξαμε ένα άλμπουμ. Το συγκρότημα ονομάζεται Silk Sonic.».  Επομένως,  ενδέχεται να δούμε την κυκλοφορία του μέσα στους επόμενους δύο μήνες.