Ο Drake μιλάει για την επιρροή του Bow Wow ενώ γιορτάζει το Hot 100 feat

drake
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

«Αν δεν ήταν για σένα, δεν θα ήμουν εδώ», δήλωσε ο Drake για τον Bow.

 Αφού έσπασε μια ιστορική σειρά ντεμπούτων στο Billboard Hot 100, ο Drake δείχνει σεβασμό σε όσους τον έχουν εμπνεύσει και το γιόρτασε  με ένα θεματικό party «1-2-3» τη Δευτέρα 15 Μαρτίου.

Ο Drake σε διαδικτυακή σύνδεση με τον Bow Wow και με μια σειρά από stories στο instagram  έδειξε πώς ο ράπερ του «Like You» τον βοήθησε να δημιουργήσει την καριέρα του. «Αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα υπήρχα και εγώ» δήλωσε ο Drake για τον Bow.

Σε ένα άλλο κλιπ, ο Drake είπε στον Bow, «Θέλω να σε ευχαριστήσω, φίλε». Ο κάτοικος του Columbus στο Ohio,  απάντησε συγχαίροντας τον Drizzy για την τεράστια επιτυχία του.

Όπως αναφέρθηκε στο REVOLT, τα τραγούδια του Drake «What Next», «Wants and Needs» με τους Lil Baby και το «Lemon Pepper Freestyle» με τον Rick Ross έκαναν το ντεμπούτο τους καταλαμβάνοντας την 1η, 2η και 3η θέση  στο  Billboard Hot 100 αυτήν την εβδομάδα.

Sydney Feinberg

Η τριπλή είσοδος ήταν μια ιστορική στιγμή για το αστέρι που γεννήθηκε στο Τορόντο και του έδωσε προβάδισμα από την Ariana Grande και τους Beatles, οι οποίοι είναι οι μόνοι καλλιτέχνες που έχουν κατακτήσει ποτέ  ταυτόχρονα τις τρεις πρώτες θέσεις.

Το EP προηγείται του επερχόμενου έκτου στούντιο άλμπουμ του Drake, Certified Lover Boy , το οποίο αναμένεται να δημοσιευτεί την άνοιξη.