Η Demi Lovato ανακοινώνει νέο άλμπουμ, «Dancing with the Devil: The Art of Start Over»

demilovato
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Demi Lovato κυκλοφορεί ένα νέο ντοκιμαντέρ και ένα νέο άλμπουμ είναι επίσης στον ορίζοντα.

Τη Δευτέρα, η τραγουδίστρια του powerhouse ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ «Dancing with the Devil: The Art of Start Over» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου. Παράλληλα, με αυτή την ανακοίνωση, η Lovato μοιράστηκε με τους φανς της το εξώφυλλο του νέου της project, στο οποίο η τραγουδίστρια απεικονίζεται ντυμένη στα κόκκινα.

Πριν από την αποκάλυψη αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Variety ανέφερε ότι η 28χρονη ποπ σταρ μοιράστηκε με το κοινό ότι  ο αρχικός τίτλος του άλμπουμ ήταν «The Art of Start Over»  και στη συνέχεια προστέθηκε το «Dancing with the Devil» προκειμένου να συνδέσει τη σημασία του επερχόμενου ντοκιμαντέρ της με το ίδιο όνομα.

«Αν ακούσεις ο άλμπουμ κομμάτι, ακολουθώντας τη λίστα του άλμπουμ είναι σα να βλέπεις το ντοκιμαντέρ, το άλμπουμ λειτουργεί ως soundtrack. Επειδή πραγματικά ακολουθεί τη ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια», εξήγησε. «Όταν φτιάχναμε τη λίστα των κομματιών, συνειδητοποιήσαμε πως κατά κάποιον τρόπο συνέπιπτε με την ζωή μου, οπότε έβγαζε περισσότερο νόημα να ξεκινήσει με συναισθηματικά και ευαίσθητα κομμάτια και κλιμακωτά να φτάσει στο The Art of Start Over».