Η Tina Knowles αντιδρά στην ομιλία της Beyonce στα Grammys με το πιο γλυκό μήνυμα

67th-nba-all-star-game-team-lebron-vs-team-stephen Kevin Mazur
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η Tina Knowles είχε την πιο γλυκιά αντίδραση στην ομιλία αποδοχής Grammy της κόρης της Beyoncé, αφού έγινε η πιο πολυβραβευμένη γυναίκα ερμηνευτής στην ιστορία των Grammys.

Όταν η τραγουδίστρια του «Lemonade» συγκέντρωσε τέσσερις νίκες στην τελετή απονομής των Grammys την Κυριακή, ανεβάζοντας τον συνολικό της αριθμό βραβείων σε 28, είπε στο κοινό ότι δούλευε «ολόκληρη τη ζωή της, από 9 ετών» για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα.

Όπως αποδεικνύεται, η μητέρα του αστέρα του «Lion King» θυμήθηκε τα πρώτα ξεκινήματα της κόρης της  από πολύ  νεότερη ηλικία. Η Knowles κατέβασε το Instagram την Τρίτη με τη δήλωσή της ότι η Beyoncé δούλευε στον κλάδο πολύ πριν γίνει 9. «Είπε από τότε που ήταν 9 ετών. Θυμάμαι 7 χρονών», έγραψε η Knowles στο Instagram μαζί με ένα απόσπασμα της συναισθηματικής ομιλίας της κόρης της.

Η περήφανη μαμά συνέχισε να αποκαλύπτει πόσο σκληρά εργάστηκε η διάσημη κόρη της για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. «Τόσο πολύ, αίμα, ιδρώτα και δάκρυα, έντονη προπόνηση, μαθήματα φωνητικών, μαθήματα χορού, τρέξιμο και τραγούδι με τον μπαμπά σου, κάθε πρωί, χαμένα πάρτι και γιορτές, σχεδόν κανένα παιχνίδι έξω», έγραψε. «Συνολική αφοσίωση και τεράστια εστίαση 100 τοις εκατό.»

Λέγοντας ότι ο Beyoncé έκανε «τόσες πολλές θυσίες» για να τα καταφέρει ως καλλιτέχνης, η Knowles συμπλήρωσε, «Δεν γίνεται να έχετε τέτοια καριέρα σαν αυτή, χωρίς τεράστιες θυσίες και καθαρή αφοσίωση».

Η  67χρονη είπε επίσης ότι οι «ατρόμητες δηλώσεις της Beyoncé στη μουσική και τις παραστάσεις και τη δημιουργία ταινιών έχουν ανοίξει τις πόρτες  και σε άλλους καλλιτέχνες επιτρέποντάς τους να είναι και οι ίδιοι ατρόμητοι».

«Αξίζει το μωρό μου», επαίνεσε. «Είμαι τόσο περήφανη όχι μόνο για τα 28 Grammys αλλά για τον απίστευτο άνθρωπο που έχεις καταφέρει να μείνεις.»