Η Loretta Lynn στα 88 της χρόνια σε νέο άλμπουμ με τίτλο «Still Woman Enough»

loretta-lynn
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Στο νέο άλμπουμ συμμετέχουν οι Carrie Underwood, Reba McEntire και πολλοί άλλοι.

Η θρυλική country καλλιτέχνης Loretta Lynn κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ, με τίτλο «Still Woman Enough», την περασμένη Παρασκευή. Το άλμπουμ των 13 τραγουδιών περιλαμβάνει νέες επανεκτελέσεις μερικών κλασικών επιτυχιών της Lynn, συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου της από το 1960, όπως το «I'm a Honky Tonk Girl», το τραγούδι του 1968, «My Love», το hit της 1971, «I Wanna Be Free» και το διάσημο τραγούδι της, από το 1970, «Coal Miner's Daughter».

Αυτό είναι το 50ό στούντιο άλμπουμ της 88χρονης τραγουδίστριας-τραγουδοποιού, χωρίς τα 10 στούντιο άλμπουμ της με τον πρώην συνεργάτη, συντραγουδιστή της Conway Twitty, με παραγωγούς τους Patsy Lynn Russell και John Carter Cash. Η Lynn για την ολοκλήρωση της νέας της δουλειάς, συνεργάστηκε με κάποιες από τις πιο κορυφαίες country συναδέλφους γυναίκες όπως τις Carrie Underwood και την Reba McEntire, για το τραγούδι «Still Woman Enough».

«Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω μαζί μου μερικούς από τους φίλους μου στο νέο μου άλμπουμ. Εμείς οι τραγουδιστές πρέπει να είμαστε ενωμένοι», δήλωσε η Lynn λίγο πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ. Ακόμη,  κυκλοφόρησε ένα παρασκηνιακό βίντεο για τη δημιουργία του ντουέτου της με την Margo Price,  στο κομμάτι «One's On The Way».


«Η Loretta είναι μια τόσο σημαντική μορφή για μένα. Είναι πιο πάνω από τη ζωή με πολλούς τρόπου», λέει η Price στο βίντεο, προσθέτοντας ότι η μουσική της Lynn είναι «διαχρονική». «Έχω πάρει τόσο πολύ γνώση και σοφία από αυτήν, βλέποντας απλώς τον τρόπο με τον οποίο έκτισε την καριέρα και τη μητρότητά της», συνεχίζει. «Είναι από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών.»