Demi Lovato: «Έπρεπε να πεθάνω για να ξυπνήσω μετά την υπερβολική δόση το 2018»

i-demi-lovato-leei-oti-eprepe-na-ousiastika-pethanei-gia-na-ksupnisei-meta-tin-uperboliki-dosi-apo-narkotika-to-2018
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

«Είμαι ευγνώμων που κάθομαι εδώ σήμερα», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Demi Lovato αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες από τη νύχτα που πήρε υπερβολική δόση από ναρκωτικά τον Ιούλιο του 2018. Η Demi κόντεψς να πεθάνει μετά τη λήψη ηρωίνης και πρόσφατα συζήτησε την σχεδόν θανατηφόρα νύχτα και την τρέχουσα ανάρρωσή της σε συνέντευξή της στο CBS Sunday Morning .

«Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα πέντε έως 10 λεπτά. Αν δεν με είχε βρει κανείς, τότε δεν θα ήμουν εδώ. Και είμαι ευγνώμων που κάθομαι εδώ σήμερα », είπε στην Tracy Smith στη συνέντευξη που της παραχώρησε. Στη συνέχεια, η Demi μίλησε για μια προηγούμενη συνέντευξη που είχε δώσει στο CBS το 2016, όταν τα πηγαίνει καλά με την ανάκαμψη της διατροφικής της διαταραχής.

«Ήμουν περίπου 24 όταν κάναμε τη συνέντευξη», εξήγησε. «Λοιπόν, είμαι σε αποτοξίνωση από πολλά πράγματα, και είμαι νηφάλια για πολλά χρόνια, αλλά νιώθω ακόμα άθλια. Είναι σαν για πρώτη φορά στη ζωή μου, έπρεπε ουσιαστικά να πεθάνω για να ξυπνήσω», πρόσθεσε.

Ευτυχώς, η Demi βρίσκεται σε ανάρρωση και αισθάνεται αρκετά ισχυρή για να μοιραστεί την ιστορία της με τους  άλλους δηλώνοντας «ότι αισθάνεται καλά. «Νιώθω περισσότερη χαρά στη ζωή μου από ό, τι έχω νιώσει γιατί δεν παραιτούμαι από κανένα κομμάτι του εαυτού μου» εξομολογήθηκε.