Virtual party του Elton John Oscar l με Dua Lipa και Neil Patrick Harris

to-virtual-party-tou-elton-John-oscar-l-me-tin-dua-lipa-kai-ton-neil-patrick-harris-sundiorganoti-me-tin-dua-lipa-kai-ton-neil-patrick-harris-sundiorganoti
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ο Neil Patrick Harris δέχτηκε να γίνει ο οικοδεσπότης της 29ης ετήσιας βραδιάς του ιδρύματος «Elton John AIDS Foundation».

Από το 1992, το Academy Awards Viewing Party υποστηρίζει τις προσπάθειες του Ιδρύματος Elton John, να συγκεντρώσει χρήματα και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη συνεχώς εξελισσόμενη επιδημία του AIDS. Φέτος, το ίδρυμα θα συγκεντρώσει κεφάλαια για νέους που κινδυνεύουν και ζουν με τον HIV σε όλο τον κόσμο. Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19, η UNAIDS εκτιμά ότι οι θάνατοι από  AIDS  στη Αφρική θα αυξηθούν κατά μισό εκατομμύριο.

Η εκδήλωση που θα διαρκέσει μια ώρα θα μεταδοθεί σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές στιγμές για να συναντηθεί η μετάδοση των περιοχών των Academy Awards: North America (25 Απριλίου στις 7 μ.μ. ET). Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη (26 Απριλίου στις 7 μ.μ. GMT) · Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (26 Απριλίου στις 7 μ.μ. AEST) και προαιρετική επανάληψη στις 26 Απριλίου στις 10 μ.μ. ET. Κάθε ζωντανή ροή θα μπορεί να φιλοξενήσει έως 100.000 συμμετέχοντες μέσω του Cisco Webex.

«Φέτος, φέρνουμε το Oscar Party στα σπίτια των ανθρώπων για πρώτη φορά, για μια αξέχαστη βραδιά με τον David Furnish, τον εαυτό μου, τον αγαπητό μας φίλο Neil Patrick Harris, την απίστευτη Dua Lipa, καθώς και πολλά υπέροχα ονόματα έκπληξη», είπε ο John. σε μια δήλωση. «Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η μία πανδημία δεν θα ξεπεράσει την άλλη και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα 38 εκατομμύρια άτομα που ζουν με τον ιό HIV παγκοσμίως που χρειάζονται τη φροντίδα, την αγάπη και την υποστήριξή μας, οπότε ελπίζουμε όλοι να μας ενωθούμε σε αυτό το ξεχωριστό pre party.»