Ο Michael Gudinski αποχαιρετίστηκε σε αφιέρωμα από Ed Sheeran, Kylie Minogue και Jimmy Barnes

o-michael-gudinski-apoxairetistike-se-monadiko-afieroma-apo-tous-ed-sheeran-kylie-minogue-kai-Jimmy-barnes
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Σταρ της μουσικής, όπως οι Kylie Minogue, Paul Kelly, Jimmy Barnes, Sting και Ed Sheeran, έλαβαν μέρος σε μια συναισθηματική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν του Michael Gudinski στο Rod Laver Arena της Μελβούρνης.

Ο Gudinski  πέθανε στον ύπνο του στην ηλικία των 68 νωρίτερα αυτό το μήνα, προκαλώντας σοκ στη μουσική βιομηχανία.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, ο Sheeran με έντονη συγκίνηση είπε ότι επεξεργάζεται τις κακές ειδήσεις γράφοντας τραγούδια, έτσι και αυτή η είδηση τον ενέπνευσε να γράψει ένα νέο τραγούδι το οποίο ερμήνευσε με έντονο συναισθηματισμό.

Η Minogue, της οποίας το πρώτο άλμπουμ κυκλοφόρησε από το Mushroom Records του Gudinski, τον ευχαρίστησε που έφερε ένα «κοκαλιάρικο κορίτσι από τη Μελβούρνη στον κόσμο».

Σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα, ο Bruce Springsteen είπε ότι ο Gudinski ήταν ένας από τους τελευταίους υποστηρικτές των συναυλιών, ότι ήταν γνωστός για τα κακά αστεία του, τη γενναιοδωρία του πνεύματος και την καλοσύνη του. «Αγαπούσε τη δουλειά του και τη μουσική, όπως αγαπώ εγώ τη δική μου. Ήταν μουσικός», είπε.

Οι καλλιτέχνες εξέφρασαν την αγάπη τους για τον άντρα που στάθηκε επικεφαλής και ύψωσε το ανάστημά του προκειμένου να γίνουν μέρος της μουσικής οικογένειας.

 

PR IMAGE / SUPPLIED
«Από το να παραλάβεις τον Iggy Pop από τον Punt Road στις 5:00 π.μ. μέχρι να πουλήσεις περισσότερα από ένα εκατομμύριο εισιτήρια για την περιοδεία του Ed Sheeran στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ο Michael Gudinski έζησε και έπνευσε τη μουσική», δήλωσε ο φίλος του Lee Simon.

Ο Sheeran τον ονόμασε «ανεμοστρόβιλο χαράς» που σήκωσε ένα δωμάτιο και έσπασε».

Υπήρξαν επίσης συναισθηματικά αφιερώματα από τον γιο του Gudinski, Matt και την κόρη Kate. «Είμαι πολύ περήφανος που στέκομαι εδώ σήμερα το απόγευμα και αποκαλώ τον Michael Gudinski πατέρα μου», είπε ο Matt Gudinski. «Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος σαν αυτόν.»