Η Demi Lovato κυκλοφορεί νέο τραγούδι, «Dancing with the Devil» για τους αγώνες της με τον εθισμό

i-demi-lovato-kukloforei-neo-tragoudi-dancing-with-the-devil-gia-tous-agones-tis-me-ton-ethismo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, η Demi Lovato κυκλοφόρησε το «Dancing with the Devil», το δεύτερο single του άλμπουμ της με το ίδιο όνομα.

Η μελωδική μπαλάντα εξιστορεί τους αγώνες της Lovato με τον εθισμό, τον οποίο λέει ότι ξεκίνησε αθώα με «λίγο κόκκινο κρασί» που ήθελε «κάθε βράδυ».

«Σου είπα ότι ήμουν εντάξει, αλλά έλεγα ψέματα», ομολογεί στους θαυμαστές. «Χόρευα με τον διάβολο, εκτός ελέγχου / Σχεδόν έφτασα στον παράδεισο, ήταν πιο κοντά από ό, τι θα γνωρίζετε / Παίζοντας με τον εχθρό, παίζοντας με την ψυχή μου / Είναι τόσο δύσκολο να πω όχι όταν χορεύω με τον διάβολο» τραγουδά η Lovato.

Ο δεύτερος στίχος περιγράφει την εισαγωγή της στα ναρκωτικά: «Μια μικρή λευκή γραμμή» που τελικά έγινε «ένας μικρός μαύρος σωλήνας».

«Μια επώδυνη θεραπεία / Σχεδόν πήρα το καλύτερο από εμένα / συνεχίζω να προσεύχομαι να μην φτάσω στο τέλος της ζωής μου», τραγουδά.

Στη συνέχεια, η Lovato παρακαλεί τους θαυμαστές της να την συγχωρήσουν για το «χορό με τον διάβολο».

Στο Instagram, πρόσφατα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη που έλαβε. «Αισθάνομαι απολύτως εξωπραγματικά, σας αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη σας αυτήν την εβδομάδα μετά την πρεμιέρα», συνέχισε, αναφερόμενη στο ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται πλέον στο YouTube, με τίτλο «Dancing with the Devil».

Η δημοφιλής τραγουδίστια ακόμη αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι στις 2 Απριλίου.