Το νέο άλμπουμ της Carrie Underwood «My Savior» προσφέρει «μια ζεστή αγκαλιά»

to-neo-almpoum-tis-carrie-underwood-my-savior-prosferei-mia-zesti-agkalia-kai-mia-aisthisi-spitiou
ΤΡΙΤΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας, η Carrie Underwood έχει βρει πώς να είναι εκπληκτικά παραγωγική.

Μόλις έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ των διακοπών της, «My Gift», το gospel album της, «My Savior», καταφτάνει την Παρασκευή.

Το album των 13 κομματιών είναι βασισμένο στα πρότυπα των «How Great Thou Art», «Amazing Grace» και «Softly and Tenderly», με το πιο σύγχρονο κομμάτι να είναι το κλασικό του 1971, «Because He Lives» του Bill και της Gloria Gaither.

«Μεγάλωσα τραγουδώντας αυτά στην εκκλησία», εξήγησε η Underwood κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, «και στην εκκλησία μου ότι πηγαίνουμε τώρα, παίζουν πολλά πολύ σύγχρονα χριστιανικά τραγούδια, ξέρετε, τραγούδια επαίνου και λατρείας.»

«Έτσι υπάρχει μια άμεση αίσθηση σπιτιού όταν τα ακούω. Και αυτό είναι, που θέλαμε να πετύχουμε όταν  το ηχογραφήσαμε, Πρέπει να είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά.»

Ύστερα από περισσότερους από 12 μήνες της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19, η τραγουδίστρια είπε ότι πιστεύει ότι το «My Savior» είναι ένα άλμπουμ που χρειάζεται ο κόσμος.

«Μετά από ένα χρόνο σαν τον περσινό, αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι ψάχνουν σίγουρα», σκέφτηκε. «Πολλοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις καθημερινές τους ρουτίνες και, προσπάθησαν να καταλάβουν τη ζωή και να είναι πιο ενδοσκοπικοί και αργοί. Είμαστε όλοι αναγκασμένοι να επιβραδύνουμε»,

Την Κυριακή, 4 Απριλίου, η Underwood ελπίζει ότι θα επιβραδύνετε αρκετά για να δείτε τη συναυλία της, «My Savior: Live from the Ryman», την οποία μπορείτε να κάνετε streaming μέσω Facebook.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα εμφανιστούν ο τραγουδιστής των Grammy, CeCe Winans και ο frontman του Needtobreathe Bear Rinehart.