Οι Jonas Brothers διαψεύδουν τις φήμες για διάλυση

oi-Jonas-brothers-diapseudoun-tis-fimes-gia-dialusi-legontas-oti-to-sugkrotima-einai-profanos-akoma-mazi
ΤΡΙΤΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Οι Jonas Brothers αναζωπύρωσαν τις φήμες περί διάλυσής τους, όταν ο Nick Jonas ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του κυκλοφορώντας το τέταρτο άλμπουμ του με τίτλο, «Spaceman».

Παρά την είσοδο του Nick στο στούντιο ηχογράφησης χωρίς τους δύο αδελφούς του, Joe Jonas και Kevin Jonas, το συγκρότημα βεβαιώνει ότι δεν ακολουθεί ξεχωριστούς δρόμους.

Μιλώντας οι τρεις τους στο «Access Hollywood», διέψευσαν τις φήμες ότι το συγκρότημα θα διαλυθεί.

«Αυτό το συγκρότημα είναι προφανώς ακόμη μαζί και εξακολουθεί να κάνει πράγματα», επεσήμανε ο 33χρονος Kevin, σημειώνοντας πως αυτός και ο 31χρονος Joe, είναι ενθουσιασμένοι με το νέο άλμπουμ του μικρού τους αδερφού. «Είναι συναρπαστικό και δείχνει όλες τις διαφορετικές πλευρές όλων όσων μπορούμε να κάνουμε, κάτι που είναι πολύ ωραίο.»

Ο Nick πρόσθεσε ότι η πανδημία COVID-19 έφερε το συγκρότημα πιο κοντά, εξηγώντας: «Προφανώς ήταν μια τρελή χρονιά για όλους και σαν οικογένεια και ως συγκάτοικοι προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως μπορούμε.»

Ο 28χρονος σημείωσε ότι, ενώ δεν μπόρεσε να δει τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του όσο ήθελε, ήταν «ωραίο» το να είσαι σε θέση να επανασυνδέεται μαζί τους στο πλαίσιο «λίγων σπάνιων περιστάσεων».

Οι Jonas Brothers επανενώθηκαν το 2019 μετά από μια εξαετή διακοπή, κυκλοφόρησαν το πέμπτο άλμπουμ τους, «Happiness Begins», το οποίο περιελάμβανε επιτυχίες όπως τα «Sucker», «Cool» και «Only Human».