Η Arista Records υπογράφει με τον Βρετανό τραγουδιστή, τραγουδοποιό και ηθοποιό ARLO

i-arista-records-upografei-me-ton-bretano-tragoudisti-tragoudopoio-kai-ithopoio-arlo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός ARLO έχει υπογράψει με την Arista Records, την αμερικανική εταιρείς που ανήκει στη Sony Music Entertainment.

Ο ARLO με έδρα το Λονδίνο να αναμένεται να κυκλοφορήσει νέα μουσική φέτος με την Arista. Ο ARLO, ο οποίος ψηφίστηκε ως ένα από τα νέα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019 από την εφημερίδα The Evening Standard του Λονδίνου, συγκεντρώνοντας  εκατομμύρια μουσικά streaming και συμμετέχοντας σε μια σειρά από εκπομπές στο Λονδίνο.

Ο Elton John επαίνεσε το σινγκλ του ARLO με τίτλο «Ivory» στο ραδιοφωνικό σόου του «Rocket Hour» και η πιο πρόσφατη συνεργασία του με τον rapper Mick Jenkins, στο «Changing», επαινέθηκε ευρέως από τους HighSnobiety, το 4Music, το Line of Best Fit, The Independent, Nylon , BBC Radio 1, Metro, Complex και Clash Magazine, ενισχύοντας την καλλιτεχνική υπόστασή του.

Ο David Massey, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Arista Records, δήλωσε: «Ο ARLO είναι ένα απίστευτο ταλέντο και η προσέγγισή του στην τεχνική του είναι καινοτόμα και πρωτότυπη. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που ο ARLO συμμετέχει στην οικογένεια Arista».

Ακόμη, ο Evan Lipschutz, ανώτερος αντιπρόεδρος της A&R Arista Records, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον ARLO στην οικογένεια Arista. Είναι ένα αξιοθαύμαστο ταλέντο με εκπληκτική φωνή. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε μαζί του στα επόμενα στάδια της καριέρας του».

Με τη σειρά του ο ARLO δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχω στην οικογένεια Arista / Sony. Όσα ευχαριστώ κι να πω στον David και τον Evan που με πίστεψαν και με στήριξαν στο ταξίδι μου, δεν είναι αρκετά».