Η Celine Dion θα λάβει επίτιμο διδακτορικό από το Berklee College of Music

i-celine-dion-tha-labei-epitimo-didaktoriko-apo-to-berklee-college-of-music
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Το διάσημο Berklee College of Music της Βοστώνης ανακοίνωσε ότι θα απονείμει στη Celine Dion το επίτιμο διδακτορικό κατά διάρκεια των διαδικτυακών τελετών έναρξης στις 8 Μαΐου.

H Dion θα λάβει διδακτορικό μουσικής, μαζί με τον σαξοφωνίστα Donald Harrison και τους The Neptunes, συμπεριλαμβανομένου τον τραγουδιστή του «Happy», Pharrell Williams και τον μουσικό συνεργάτη του, Chad Hugo.

Η τραγουδίστρια του «My Heart Will Go On» έγραψε στο Twitter, «Είναι μεγάλη μου τιμή και με ταπεινότητα έλαβα το επίτιμο διδακτορικό από την πολύ σεβαστή Σχολή Μουσικής @BerkleeCollege. Αισθάνομαι πολύ προνομιούχα που είμαι μέρος της ίδιας εταιρείας με τους απίστευτα ταλαντούχους καλλιτέχνες που έχουν επίσης λάβει αυτή τη διάκριση ανά τα χρόνια».

Οι προηγούμενοι αποδέκτες διδακτορικών σπουδών από το Berklee College of Music περιλαμβάνουν τους Justin Timberlake, Phil Collins, Missy Elliott, John Legend, Sheila E. και την αείμνηστη Aretha Franklin.

Η τελετή στην οποία μουσικοί-φοιτητές θα κάνουν ένα αφιέρωμα στους τιμώμενους, θα μεταδοθεί στις 7 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. ET στο κανάλι Berklee του YouTube.