Ο Justin Bieber κυκλοφορεί το «Freedom»

Justin-bieber-kukloforei-to-freedom
ΤΡΙΤΗ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ο Justin Bieber συγκλόνισε τους φανς του, την Κυριακή με την απροσδόκητη κυκλοφορία ενός δίσκου έξι κομματιών, με τίτλο «Freedom».

Ο Bieber ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας του δουλειάς στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δικτύωσης, γράφοντας: «Ελευθερία σε όλες τις πλατφόρμες». Η φωτογραφία που συνόδευε τη λεζάντα ήταν ένα στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Notes με πληκτρολογημένη τη λέξη «Freedom».

Όλα τα κομμάτια του νέου του δίσκου περιέχουν συνεργασίες, εκτός από ένα. Τα κομμάτια έχουν ως εξής: το «Freedom»με τον BEAM, το «All She Wrote» με τους Brandon Love και Chandler Moore, τα «We In This Together», «Where You Go I Follow» με τους Pink Sweats, Chandler Moore και Judah Smith, το «Where Do I Fit In» με τους Tori Kelly, Chandler Moore και Judah Smith και το «Afraid to Say», με τη Lauren Walters.

Ο Bieber μόλις κυκλοφόρησε το έκτο studio album, «Justice», στις 19 Μαρτίου. Ο δίσκος έκανε το ντεμπούτο του καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο Rolling Stone album chart την περασμένη εβδομάδα. Το «Peaches», το τέταρτο single του Bieber από το «Justice», έκανε επίσης το ντεμπούτο του καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Συνολικά, το «Justice» έκανε το ντεμπούτο του με 146.000  album units και τα streams για το άλμπουμ ανήλθαν σε πάνω από 138,4 εκατομμύρια στις 29 Μαρτίου. Ο Justin Bieber κυκλοφόρησε επίσης μια πολυτελή έκδοση του άλμπουμ αυτού στις 26 Μαρτίου, η οποία διαθέτει έξι επιπλέον τραγούδια.

Σύμφωνα με την κριτική του Chris Willman στο Variety: «Οι φωνητικές ικανότητες του Bieber δεν ήταν ποτέ καλύτερες. Αν και δεν είναι ένα μοναδικό τέχνασμα, όταν κάνει το falsetto στο «Off My Face» (ένα κομμάτι του άλμπουμ που αποτελείται από τη φωνή του και μια ακουστική κιθάρα), είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς οποιονδήποτε άλλο άντρα καλλιτέχνη που να μπορεί να το κάνει καλύτερα».