Ακούστε το νέο τραγούδι της Taylor Swift

to-neo-tragoudi-tis-taylor-swift
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Taylor Swift κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο, «Mr. Perfectly Fine», που είναι μέρος του Fearless (Taylor's Version) που κυκλοφόρησε την Παρασκευή και αποτελεί την επανεκτέλεση του άλμπουμ του 2008.

Η Taylor Swift αποκάλυψε στο Twitter ότι το τραγούδι γράφτηκε αρχικά το 2008, την εποχή του «Fearless», αλλά δεν μπήκε ποτέ στο άλμπουμ. Το «Mr. Perfectly Fine» ξεκινάει με τον country pop ήχο του «Fearless» και ασχολείται με την θλίψη και την απογοήτευση μιας φαινομενικά τέλειας σχέσης.

«Mr. perfect face. Mr. here to stay. Mr. look me in the eye and told me you would never go away», τραγουδά η Swift. Οι στίχοι σύντομα αποκαλύπτουν  ότι ο κύριος τέλειος (Mr. perfect ) δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Την περασμένη εβδομάδα, η Swift παρουσίασε την πλήρη λίστα κομματιών για τη νέα έκδοση του «Fearless», η οποία αποτελείται από 27 τραγούδια και περιλαμβάνει καλλιτέχνες όπως οι Keith Urban, Maren Morris και Jack Antonoff. Εκτός από το «Mr. Perfectly Fine», άλλα τραγούδια που δεν κυκλοφόρησαν στο προηγούμενο άλμπουμ, είναι τα «We Were Happy», «That When», «Don't You», «Bye Bye Baby» και «You All Over Me», τα οποία η Swift δημοσίευσε νωρίς για τους θαυμαστές της.

Η Swift σκοπεύει να ηχογραφήσει ξανά όλα τα προηγούμενα άλμπουμ της μετά τη συμφωνία με την Big Machine Records της Scooter Braun. Το «Fearless (Taylor's Version)» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την Παρασκευή.