Η Lady Gaga και η σαμπάνια Dom Perignon αποκαλύπτουν τη συνεργασία τους «The Queendom»

i-lady-gaga-kai-i-sampania-dom-perignon-apokaluptoun-ti-sunergasia-tous-the-queendom-sampania-dom-perignon-apokaluptoun-ti-sunergasia-tous-the-queendom
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η Lady Gaga ενώνει τις δυνάμεις της με τη γνωστή σαμπάνια Dom Perignon και κυκλοφορεί το «The Queendom», μια εκστρατεία πολυμέσων που δημιουργήθηκε από τον Nick Knight.

Μέρος αυτού του καλλιτεχνικού σύμπαντος είναι το βίντεο διαρκείας ενός λεπτού με τίτλο «Creative Freedom Is Power», το οποίο παρουσιάζει την Lady Gaga να ποζάρει με τα περίτεχνα ρούχα στο σετ του «Free Woman» από το άλμπουμ του 2020, «Chromatica». Το βίντεο και οι συνοδευτικές φωτογραφίες θα προβληθούν σε μια διεθνή διαφημιστική εκστρατεία που έκανε το ντεμπούτο της στις 6 Απριλίου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας θα κυκλοφορήσουν μια φιάλη σαμπάνιας Dom Pérignon Rosé Vintage 2006 και ένα γλυπτό που έχουν σχεδιαστεί προσωπικά από τη Lady Gaga.

Μόνο 110 κομμάτια θα παραχθούν και θα πωληθούν τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στο ίδρυμα «Born This Way» το οποίο ενθαρρύνει τη δημιουργία ενός πιο εξευγενισμένου κόσμου και υποστηρίζει την ψυχική υγεία των νέων μέσω προγραμμάτων, συνομιλιών και στρατηγικών συνεργασιών.

Ο Nick Knight είναι ο Βρετανός φωτογράφος μόδας ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει σκηνοθετήσει το music video της Lady Gaga για το «Born This Way»