Harry Styles, The Weeknd, Billie Eilish υποψήφιοι για τα iHeartRadio Music Awards 2021

harry-styles-the-weeknd-billie-eilish-upopsifioi-gia-ta-iheartradio-music-awards-2021
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Οι Fox και iHeartMedia έχουν ανακοινώσει τις υποψηφιότητες για τα βραβεία iHeartRadio Music Awards 2021.

Μετά την ακύρωση της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης το 2020, η φετινή εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά από το Dolby Theatre στο Λος Άντζελες στις 27 Μαΐου.

Η τελετή γιορτάζει τους περισσότερους καλλιτέχνες και τραγούδια που έχουν παίξει σε όλες τις πλατφόρμες του iHeartRadio και θα παρουσιάσει μια νέα κατηγορία, «TikTok Bop της Χρονιάς», που θα αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη σημασία του ψηφιακού χώρου στη μουσική. Στις υποψηφιότητες περιλαμβάνοντε το «Blind Lights» του Weeknd, το «Say So» από την Doja Cat και μεταξύ άλλων το «WAP» της Cardi B με την Megan Thee Stallion.

Το «Blinding Lights» είναι επίσης υποψήφιο για το σημαντικοτερο βραβείο της τελετής, για το οποίο ο Weeknd θα ανταγωνιστεί τους Post Malone («Circles»), Dua Lipa («Don't Start Now»), DaBaby και Roddy Ricch («ROCKSTAR») και Harry Styles («Watermelon Sugar»).

«Τα Μουσικά Βραβεία iHeartRadio είναι ένα πραγματικό σόου που αναγνωρίζει τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια που έχουν ακούσει και αγαπήσει οι οπαδοί όλο το χρόνο», δήλωσε ο John Sykes, πρόεδρος των επιχειρήσεων ψυχαγωγίας iHeartMedia.

Οι θαυμαστές θα καθορίσουν τους νικητές μιας σειράς κατηγοριών, όπως το Best Fan Army, Best Lyrics, Best Cover Song, Best Music Video, the Social Star Award και Favorite Music Video Choreography Award.