Η Michaela Coel και η Andra Day θα τιμηθούν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Outfest Fusion QTBIPOC

i-michaela-coel-kai-i-andra-day-tha-timithoun-sto-festibal-kinimatografou-outfest-fusion-qtbipoc-andra-day-tha-timithoun-sto-festibal-kinimatografou-outfest-fusion-qtbipoc
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η νικήτρια του βραβείου NAACP Image Michaela Coel και η υποψήφια για βραβείο Academy Award Andra Day θα τιμηθούν στο πενθήμερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Outfest Fusion QTBIPOC του 2021 την επόμενη εβδομάδα.

Η Coel, γνωστή για τη δημιουργία και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα «Chewing Gum» και «I May Destroy You», θα τιμηθείμε το βραβείο Fusion Achievement Award, ενώ στο αστέρι της βιογραφικής ταινίας «The United States vs. Billie Holiday», Andra Day, θα απονεμηθεί με το βραβείο James Schamus Ally.

«Το έργο της Coel στα «Chewing Gum», «I May Destroy You» και σε πολλά άλλα αντικατοπτρίζει τους πολύπλοκους χαρακτήρες που έχουν βοηθήσει να ανοίξουν την πόρτα για περισσότερη ενσυναίσθηση σε ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της κοινότητας QTBIPOC», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του φεστιβάλ Damien Navarro.

Στους προηγούμενους αποδέκτες του Fusion Achievement Award περιλαμβάνονται οι Nisha Ganatra, Angela Robinson, Rose Troche, Wilson Cruz, Alec Mapa, Patrik-Ian Polk, Cheryl Dunye, Brickson Diamond και Rikki Beadle-Blair.

Η Day, η οποία υπήρξε μακροχρόνια υποστηρικτής της κοινότητας LGBTQIA +, θα αναγνωριστεί ως εξαιρετική σύμμαχος στο φεστιβάλ για το τραγούδι της «Rise Up», το οποίο έχει αναγνωριστεί ως ύμνος για τους αγώνες και τις νίκες της κοινότητας, καθώς και για την ενσάρκωση του θρύλου της τζαζ, Billie Holiday.